MiehetJulkaistu: 10.09.2022 00.00

Miehet jatkoon Suomen Cupissa

Miesten edustuksen kausi aloitettiin virallisesti Tuusulassa Suomen Cupin merkeissä. Ei se kaunista ollut mutta tulos ratkaisee. Kaksi voitto riitti siihen, että ainoastaan Lahtisen piti jäädä iltahämäriin seuraamaan pelejä, kun muu joukkue matkasi kotiin kuka mitäkin tekemään.

Suomen Cup on siitä hauskasarja, että siinä kohtaa eri sarjoissa pelaavia joukkueita. Ja kun laitetaan pallo keskelle ja puhalletaan pilliin niin sarjatalossa ei todellakaan ole mitään väliä. Asenne ratkaisee. Mutta toisaalta luulisi, että on myös halvempia sählyturnauksia mihin lähdetään dokaamaan 8-9 jätkän porukalla.

Aamun ekassa pelissä vastaan asettui Veijarit. Kun ei itse menty kuskin paikalle niin kaveri nautti pelaamisesta ja teki ottelusta just niin hankalan, kun siitä vain voi tehdä. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 ja lopuksi 4-2 kertoi sen miten peli oikeasti meni. Rutiini riitti juuri ja juuri voittoon.

Toiseen peliin vastaan asettui tuttu joukkue aikaisemmilta kausilta eli VKTP. Tämä ottelu kairattiin alusta loppuun juuri niin kuin pitikin. Valmista tosin homma ei vielä ole mutta tässä ottelussa oltiin koko ajan kuskin paikalla. Parhaiten tässä ottelussa onnistui ns. ykkönen eli Pasanen-Jole-Tilsu-IsoV-Joppe. Tää kenttä vastasi kaikista SCH:n maaleista. Mutta se ei kerro pelistä koko totuutta. Kun pystytään koko joukkueella pitämään palloa ja pitämään paine vastustajan päässä niin se on pienistä asioista kiinni, kuka tekee ne maalit. Vanha klisee joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään, mutta Lahtinen korjaa palkinnot pitää jälleen paikkansa.

Hienoa oli, että kaikki uudet pelurit pääsivät tänään pelille. Muutama vakio kaveri puuttui kokoonpanosta ja saavat myös pelätä mahtuuko jatkossa kokoonpanoon. Eniten näkyi joukkueen tekemisessä tohtorin poissaolo. Yhdet pelurin säären lihasaitio-oireyhtymästä johtuvan kivun poistava leikkaushoito jäi nyt tekemättä.

Tästä jatketaan sitten 25.9 ja vastaan asettuu IBK Tarkkanen. Peli pelataan kotona tai vieraissa. Riippuu siitä mitä liiton sivuja on uskominen. Pikku vikoja mutta pääasia on kai että peli pelataan vaikkei tiedä vielä missä.