Torstaina matkataan SBS Soittorasian vieraaksi
Julkaistu: 04.10.2022 00.00

Torstaina matkataan SBS Soittorasian vieraaksi

Kun ei aina muista ketä seuraavaksi tulee vastaan niin varminta on heittää, että joku Tampereen jengi. Pari joukkuetta vielä lisää tähän sarjaan siltä suunnalta niin saavat pelata ihan omaa sarjaansa. Mutta ei sillä niin väliä, kun moottoritie vie molempiin suuntiin.

Torstaina saadaan vastaan Tampereen korkeakoulun virkistys- ja harrastustoiminnan kulmakivi eli SBS Soittorasia. Joukkue kävi viime kaudella vierailemassa sarjaporrasta ylempänä eli divarissa mutta tippui Suomisarjaan karsintojen kautta. Soittorasia on pelannut tähän mennessä kaksi vierasottelua. Ensimmäisessä niukkatappio Fosulle ja toisessa selkeä voitto Hatsinasta. Joukkue saa varmasti lisäintoa torstai illan koitokseen, kun pääsevät ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisön eteen Spiral-hallilla.

SCH lähtee hiukan vajaa miehisenä arki-illan peliin. Tässä vaiheessa tiedetään, että ainakin muutama avauskokoonpanon kaveri on työjuttujen takia poissa. Mutta onneksi rosteri on laaja eikä loukkaantumiset vielä tässä vaiheessa kautta haittaa. Suurin menetys taidetaan kuitenkin kokea taustojen puolella. Joukkueen henkisestä valmennuksesta vuosia vastannut Marko ei ole tällä kertaa penkin päässä jakamassa viisauksiaan. Nähtäväksi jää millaisia henkisiä lukkoja tämä aiheuttaa joukkueessa.

Torstai illan maailmanluokan salibandy viihteestä pääsee nauttimaan kello 18:30 alkaen ja paikkana on Spiral-halli, johon on suora bussiyhteys 9:llä ja 10:llä.