Edustus jatkaa pelejään keskiviikkona vieraissa.
MiehetJulkaistu: 11.10.2022 00.00

Edustus jatkaa pelejään keskiviikkona vieraissa.

Edustuksen urakka Suomisarjassa jatkuu jälleen viikkopelillä ja vielä vieraissa. Viime viikolla vierailtiin Tampereella Soittorasian vieraana ja tuliaisiksi tuli vain kokemusta. Soittorasia pystyi kovalla karvauspelillä pitämään pelin hallussaan vajaa kaksi erää. Kolmannessa erässä päästiin mukaan peliin mutta se eri riittänyt tällä kertaa voittoon.

Nyt sitten matkataan Hämeenkoskelle. Uusi tuttavuus taas vastassa. Dynamo aloitti kauden todella vakuuttavasti. Kahdesta ekasta pelistä voitot 12-3 ja 10-4. Sitten kone yski parin ottelun ajan mutta viimeisessä ottelussa Fosua vastaan tuli täydet pisteet. Yhdeksällä pisteellä Dynamo majailee sarjataulukossa toisena samoissa pisteissä kolmantena olevan Pirkkojen kanssa.

SCH:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna tällä hetkellä kuin Dynamolla ja viidellä pisteellä ollaan sarjassa seitsemännellä sijalla. Viikko ottelu vaikuttaa siihen että jälleen on muutama poissaolo mutta ihan hyvällä poppoolla lähdetään ajelemaan kohti Koskihallia. Peli alkaa paikallista aikaa 18:30.