Lauantaina pelataan taas kotona
Julkaistu: 19.10.2022 00.00

Lauantaina pelataan taas kotona

Lauantaina taas pelataan kotona

Miesten edustus jatkaa puolentoista viikon tauon jälkeen Suomisarjan otteluitaan kotona Martissa. Vastaan saadaan taas uusi tuttavuus Hatsina Mikkelistä.

Hatsinasta ei ennakkoon paljoa pysty kertomaan, kun ei olla aikaisemmin kohdattu. Hatsina pelasi edellisen kauden jo Suomisarjassa mutta ei silloin hätyytellyt sarjan kärkipäätä. Tämän kauden sarjan joukkue on aloittanut SCH:n tapaan vaihtelevasti. Viidestä ottelusta tilillä on kaksi voittoa ja yksi jatkoaikatappio. 7 pisteellä joukkue on sarjassa sijalla 8. Joukkueen tehokkain on tähän mennessä ollut Aleksi Laatikainen. 10 tehopistettä viidessä ottelussa on nuorelle pelurille erittäin hyvä saavutus.

SCH on esiintynyt kotona hiukan vahvemmin kuin vieraissa ja siitä lähdetään tälläkin kertaa, ettei Martista irtoa vieraille helppoja pisteitä. Kotijoukkue on sarjassa sijalla 6 ja pisteitä on kertynyt yksi vieraita enemmän eli 8. Kotona ollaan pelattu kahdesti ja menetetty yksi piste jatkoajalla. Vieraissa ollaan pelattu kolmesti ja sieltä tuliaisina on ollut vain yksi voitto. Millä rosterilla kotijoukkue pääsee lauantaina liikkeelle, on tässä vaiheessa vielä epäselvää. Se kuitenkin tiedetään ettei parasta mahdollista miehitystä saada kasaan kun Lahtinen vetää kovat kaulaan ja lähtee neuvottelemaan mahdollisista sponsorisopimuksista.

Ottelu starttaa tällä kertaa kello 16:00 Martissa. Otteluun ei tuttuun tapaan ole pääsymaksua. Tietysti jos on intoa tukea edustuksen toimintaa niin kirstuun voi laittaa roposia tai sitten nykytekniikkaa paremmin tuntevat voivat jopa käyttää Mobilepaytä.