Naiset, Naisten III-divari

Helsinki United III - SCH   1 - 4

AC Myllypuro, Alakiventie 2, 00920 Helsinki

SCH Naiset Edustus voitokkaana kauden avauksessa

SCH naisten edustus aloitti kautensa Myllypurolla 1.10. Ensimmäisessä pelissä vastaan marssi Helsinki United III, jonka naiset olivat jo kohdanneet kertalleen Women's Openissa voitokkaasti. Ottelu alkoikin SCH:n kannalta räväkästi, kun Juulia Huttula sivalsi mustat johtoon jo ajassa 00:48. Tämän jälkeen ote siirtyi vahvasti HU:lle, joka painoi hyökkäyksiä SCH:n päätyyn useaan otteeseen. HU:n tasoitus syntyikin ajassa 09:11. Hieno vaparimaali. Ensimmäinen erä oli SCH:lta vaikea, avauspelaaminen ei luonnistanut ja jalkakaan ei oikein liikkunut. Mahtoiko olla hieman alkujännitystä sarjan alkaessa?

Toiseen erään mustat terävöityi huimasti ja tilanteita saatiin enemmän valkoisten päätyyn. Ajassa 26:46 Janna Rauhala iski pallon verkkoon ja vei naiset uudelleen johtoon. Tärkeän johtomaalin jälkeen mustilla oli vielä mahdollisuus lisätä johtoa, mutta HU:n maalivahti Ida Lehtonen otti isoja torjuntoja. Toiseen erätaukoon lähdettiin tilanteesta 1-2 SCH:lle.

Kolmannen erän alkuun Pinja Kaarikivi teki elintärkeän 3-1 maalin. Maali tuli todella hyvään kohtaan, sillä HU oli lisännyt karvaustaan ja SCH oli hieman pulassa tämän kanssa. SCH:n maalissa Satu Kokki otti todella tärkeitä torjuntoja ja koko SCH:n puolustus uhrautui pallojen tielle. Loppulukemat sinetöi Juulia Huttula, jonka tarkka rannelaukaus upposi HU:n verkkoon. Juulia toimi ottelun hahmona, sillä hän kirjasi itselleen tehot 2+2. Koko joukkueelta erinomainen taistelu, sillä heikommatkin vaiheet saatiin käännettyä mustien hyväksi. Loppulukemat paremman viimeistelyn ansiosta SCH:lle 1-4.

Toiseen peliin SCH sai vastaan Blackbirds III. Mustat aloittivat maalinteon ajassa 06:07, kun joukkueen varakapteeni Henna-Riikka Keinonen osui maalirautojen sisään hirmuisella rannelaukauksella. Tämän jälkeen SCH vyörytti vaarallisia hyökkäyksiä vaihto vaihdon perään keltaisten maalille. Tyhjistäkin saatiin sudittua ohitse moneen otteeseen. Blackbirdsien maalivahti Anna-Maija Äijänen piti vieraita ensimäisessä erässä pystyssä 11 torjunnallaan.

Toiseen erään SCH saikin sitten maalihanat oikein urakalla auki. Ensin Saara Huurinainen vei erittäin hienon syöttökuvion päätteeksi mustat 2-0 johtoon ja melkein heti tämän jälkeen Tuija Aarniola-Kakkonen vankisti johtoa taidokkaasti lyömällä pallon ilmasta sisään. Jostain syystä maali oli merkattu Blackbirdsien omaksi maaliksi, onneksi todistajia oli sen verran paikalla että maali jää kapteenin ja muiden mieleen. Vielä ennen toisen erän summeria SCH lisäsi johtoa ylivoimamaalilla, jonka Heidi Anttila merkautti itselleen hienon yv-kuvion päätteeksi.

Kolmanteen erään SCH kaunisteli vielä lukemiksi 8-0 ja maalintekijöinä toimi Janna Rauhala, Juulia Huttula, Saara Huurinainen ja Nina Kaarela. Joukkue sai laajalti onnistumisia ja se näkyi joukkueen ilmeestä. Peli oli vapautunutta ja yhteispeli toimi naisilla erittäin kauniisti. Blackbirdsien maalivahdille kirjattiin ottelussa jopa 42 laukasta, mikä kertoi SCH:n asenteesta ja voitontahdosta. Tästä on loistava jatkaa kautta seuraavaan turnaukseen, joka pelataan sitten Masalassa 23.10. Vastaan asettuu silloin Hertki ja Hawks II.