Naiset, Naisten III-divari

SCH - Helsinki United III  1 - 1

Tuusulan SBH, Kilpailukuja 4, 04300 Tuusula

Naisille tasapeli ja voitto

Viime viikonloput sarjapelit pelattiin Tuusulassa tällä kertaa. Joukkue lähti tähän turnaukseen luottavaisin mielin ja fiilis oli porukalla erittäin positiivinen. Ensimmäiseen peliin mustat saivat vastaan jo erittäin tutun sekä "turvallisen" Helsinki Unitedin. Olikohan tämä jo joukkueiden 5. vai 6. kohtaaminen tällä kaudella!? Ottelu lähti mustien kannalta surullisesti liikkeelle, kun palloa sai kaivaa omasta nuotasta jo ajassa 4.34. Pieni onnenkantamoinen pomppu, jolle ei voinut mitään. Tämän jälkeen naisten peli näytti siltä kuin palloon ei olisi koskettu moneen kuukauteen. Peliä ei saatu avattua ja virheitä tuli solkenaan suunnasta tai toisesta. Mustien onneksi HU ei käyttänyt maalipaikkojaan sen paremmin hyödyksi ja avauserä loppui valkoisten 0-1 johdossa. Toiseen erään mustien peli ei parantunut, päinvastoin. Joukkueelta alkoi tulemaan vaihtovirheitä, jolloin mustat joutuivat ottamaan "herätys-aikalisän. Herätys se tosiaan olikin, sillä tämän jälkeen mustien peli alkoi kääntyä jopa hienoisesti valkoisten päätyyn. Tasoitusta ei kuitenkaan vielä saatu ja toiseen erään lähdettiin tiukassa tilanteessa 0-1. Kolmannessa erässä mustat saivat palkinnon ajassa 38.34, kun kapteeni Aarniola-Kakkonen ohjasi näyttävästi Huttulan viivavedon sisään. Komea ohjaus! Tästä mustat hakivat vielä voittomaalia, tuloksetta. Pisteet jaettiin helsinkiläisten kanssa 1-1. Todella tiukka ottelu, jossa marginaalit olivat pieniä.

SCH - Helsinki Utd 1-1

Seuraava peli pelattiin parin tunnin tauon jälkeen ja vastaan marssi Hawks II. Naiset saivat jatkaa pelejään mieluisalla paidanvärillään eli mustalla, koska vastustaja ilmoitti (vaikka kotijoukkue), että he pelaavat keltaisella. "Josko tällä värillä sujuisi paremmin" oli heidän vastauksensa. Puheet sikseen ja itse peliin. Ottelua ehti vanheta noin 7 minuuttia, kun Huttula täräytti illan ensimmäisensä Kaarela N:n syötöstä. Eikä aikakaan, kun Aarniola-Kakkonen päätti 2vs1 hyökkäyksen oikeaoppiseen vetoon eli tuopinkorkuiseen etukulmaan! 0-2 mustille. SCH sai vielä mahdollisuuden erän loppuun lisätä johtoaan ylivoimalla, tällä kertaa Hawks väläytti vasta-iskuvoimaansa ja toivat keltaiset maalin päähän siirretyn rangaistuksen aikana. Toiseen erään 1-2 tilanteesta. Toisessa erässä mustat hallitsivat pelivälinettä huomattavalla prosentilla ja tilanteita syntyi keltaisten maalille jatkuvalla syötöllä. Seuraavaksi kapellimestarin roolin otti Keinonen, joka tinttasi kaksi hienoa laukausta Hawksien verkkoon. Ensimmäinen ylivoimalla ja toinen Janhusen erinomaisesta alustuksesta. 1-5 maalin iski Huttula, johon syöttöpisteen kirjautti mustien puolustuspään ykkösnimi Aarniola R. Tästä reilu minuutti, niin Rauhala hautasi keltaisten haaveet taistella voitosta iskemällä kääntölaukauksella lukemat 1-6. Kolmas erä oli täysin "sunnuntai-salibandya". Tempo laski jonkun verran ja keltaiset pääsivätkin kaventamaan loppulukemiksi 2-6 aivan viime minuuteilla. Kaksi pistettä Hyvinkäälle erinomaisen esityksen jälkeen.

Hawks II - SCH 2-6

Naiset lähtevät seuraaviin sarjapeleihin sijalta 2. Eräviikingit II nousi kärkeen pisteen turvin. Kolmas sijaan on matkaa kolme pistettä. Lohkon viiden kärki ovat kaikki 4 pisteen sisällä. Todella tiukka loppukausi tulossa! Tästä pääset seuraamaan tilastoja Salibandyliiton sivuille: https://salibandy.fi/tulospalvelu/22/9234/10147/20...

Seuraavat pelit 19.2 ja paikkana Tuusula. Vastassa Indians ja Hertki. Tervetuloa lehtereille!