2
HUH
17.00
Naiset, Naisten III-divari

FC Tuusula - SCH   

Askola Areena, Linnankoskentie 61, 07510 Vakkola

Naisten kausi päätökseen

SCH Naisten edustuksen kausi saatiin päätökseen viime viikon sunnuntaina. Allekirjoittanut ei ole viime turnauksista ehtinyt laatimaan raportteja. Viimeisessä sarjaturnauksessa vastaan astelivat Jokerit Team ja FC Tuusula. Jokerit Team ottelui päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-2 lukemiin. Molemmilla joukkueilla oli tässä ottelussa mahdollisuus ratkaista ottelu suuntaan tai toiseen. Jokereita vastaan SCH on pelannut tällä kaudella jo useasti. Voitot taitaa olla Jokereille tästä kaudesta tiukasti 2-1. Mustille kuitenkin voitto oli HFC -turnauksen finaalista.

Toiseen peliin mustat saivat vastaan FC Tuusulan, joka oli myös varmistanut sarjapaikan ensi kaudella. Molemmat joukkeet lähtivät peliin paineettomassa tilassa. Mustat lähtivät hakemaan kauden päätöspelissä iloisuutta ja rentoutta pelaamiseen. Sitä löytyikin, kuitenkaan voittoon asti ei riittänyt. Tuusula korjaa täyden pistepotin lukemin 4-2.

Kausi oli SCH naisille hyvin vaihteleva, kausi sisälsi ylä- ja alamäkiä. Joukkue aloitti kautensa erittäin hyvin voittamalla Women's Open turnauksen Espoossa ja sarjapelitkin lähtivät liikkeelle voitokkaasti. Voidaankin sanoa, että syyskausi oli mustille erittäin hyvä vaihde. Joukkue venyi ottelussa kuin ottelussa voittoon. Pelaajat antoivat jokaisessa ottelussa kaikkensa ja sen myös huomasi. Kevätkausi loppiaisena alkoi myös erittäin mahtavalla tavalla, sillä joukkue kairasi HFC-turnauksesta voiton. Joukkueen itseluottamus oli kohdillaan ja saumat sarjaportaan nousunkin suhteen näytti potentiaaliselta. Jostain syystä viimeiseen kahdeksaan otteluun mustilla alkoi ongelmia syntymään hyökkäyspään pelaamisessa. Maaleja, joita tehtiin syyskaudella paljon, ei syntynyt enää samaan tahtiin. Joukkueen keskiarvo viimeiseen 10 otteluun maalimäärissä oli 2.5 maalia. Se on hälyyttävän vähän salibandyottelussa. Joukkue on osoittanut kuitekin koko kauden, että mustille on vaikea tehdä maalia. Sen todistaa myös sarjataulukko, jossa SCH oli päästänyt toiseksi vähiten heti Eräviikinkien jälkeen. Onnittelut myös Eräviikingeille suorasta noususta 2-divisionaan!

Tuleva kausi tulee olemaan naisten joukkueessa erittäin mielenkiintoinen. Joukkueelle jäi todellakin nälkää sarjapaikan nousun suhteen. Tulevalle kaudelle mustat ovat tehneet jo täsmällisiä hankintoja ja hyökkäyspää tulee saamaan suurta tulivoimaa. Pakisto on vahvistumassa entisestään ja maalivahdit jatkavat tulevallakin kaudella. Maalivahdit keikkuivat tilastoissa kärkipäässä, joten tämä on erittäin hieno asia jatkon suhteen. Myös valmennus jatkaa kaudella 2023-2024 samana. Naiset harjoittelevat tässä huhti-toukokuussa vielä aktiivisesti, jonka jälkeen siirrytään kesätauolle. Kesäharjoituksia joukkue tekee kesällä ja loppukesästä. Kausi starttaa pelien suhteen kansainvälisesti, kun joukkue suuntaa Tsekkeihin pelaamaan Czech Openia 2023 elokuun puolessä välissä. Kiitos tukijoukoille ja tervetuloa ensikaudella seuraamaan hyvinkääläistä naisten salibandya, jossa joukkue sytyttää niin katsojat kuin kanssapelaajat.

Hyvää kevättä ja kesän odotusta kaikille!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista