23
HUH
14.00
Tytöt 2011-2014, T10 sarjapelit

SCH - Tiikerit Punainen  

Esport Areena

T10 kauden päätösturnaus Espoossa

T10-tyttöjen viimeiset sarjapelit pelattiin Esport Areenalla.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Tiikerit Punainen. Eka erä oli tasaista vääntöä kuten yleensä, mutta Tiikerit onnistuivat kuitenkin siirtymään johtoon. Toisessa erässä Tiikerit sitten menivät menojaan ja SCH ei saanut kunnollisia maalipaikkoja luotua. Ottelu päättyi 0-4 tappioon.

Toiseen otteluun lähdettiin sisuuntuneena SP Pro mustaa vastaan. Tässäkin vastustaja pääsi alussa niskan päälle ja erätauolle mentiin 1-2 tappioasemassa, vaikka pelin hallinta olikin SCH:lla. Toisessa erässä alkoi sitten tapahtua. Oma pää onnistuttiin pitämään paremmin puhtaana ja maaleja iskettiin liukuhihnalta. Ottelu päättyi makoisaan 5-2 voittoon.

Kolmannessa ottelussa kohdattiin ennakkoon heikompitasoinen Northern Stars. SCH pyöritti peliä vastustajan päässä ja maaleja syntyi. Kun maaliero on 4 maalia vastustaja saa ottaa viidennen kenttäpelaajan. Näin tapahtuikin erän loppupuolella, mutta silti tauolle mentiin vakuuttavassa 6-1 johtoasemassa. Ehkä tytöt luulivat saavansa helpon voiton, mutta toisin kävi. Northern Stars alkoi päästä viidellä pelaajalla paremmin peliin kiinni ja etenkin vapareista he laittoivat palloa sisään osin onnekkaastikin. Kaksi minuuttia ennen loppua peli oli jo tasan 6-6. SCH ei kuitenkaan lannistunut vaan tasakentällisin kaivettiin se voittomaali ja loppuluvut 7-6.

Kausi tarjosi paljon onnistumisen elämyksiä tytöille ja jännitystä tiukoissa peleissä vanhemmille ja taustoille. Tästä jatkammekin treenaamista ja valmistautumista seuraavaan kauteen T12 ikäluokassa.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista