2006 - 2021
26.4.2021 7:27 Uutisointi / Miehet

2006 - 2021

15 vuotta 2 - divarissa....

On ollut nousukarsintoja divariin, on jopa karsittu sarjapaikan puolesta.

Joko olisi aika nousta sarjaporrasta ylöspäin? Materiaalista se ei nyt ainakaan jää kiinni. En muista että koskaan paletti olisi kasassa jo huhtikuussa. Valmennus ja taustat ovat kunnossa ja pelaajarosteri alkaa olla nipussa. Muutaman "vanhan" kohdalla vielä odotetaan ja uusiakin nimiä vilahtelee keskusteluissa. Listataan numerojärjestyksessä nyt mukana olevat pelaajat ja taustat, uusien kaverien nimiä en vielä listaa. Pari A+ ikäistä suomisarjasta ja lupaava junnu tuosta naapurikunnasta ym....

Listaa täydenneteään sitä mukaa kun nimiä vahvistuu

Jere Karjalainen, Toni Nurmi, Eetu Nissi, Miro Valkonen, Tomi Laaksonen, Johannes Leino, Toni Kalteva, Joonas Hakulinen, Janne Vallioniemi, Elias Perätalo, Arttu Kieksi, Aleksi Tiilola, Atte Siijärvi, Atte Kiljunen, Joel Vallinkoski, Jami Weckman, Aleksi Tikka, Ismo Juvonen, Risto Rautjärvi, Ville Pousi, Jasir Aro, Juuso Pirinen.

Päivitys 8.6.2021. Maalivahti Joona Tikkanen (#31) siirtyy suomisarjajoukkue Kosken Dynamosta Mustiin! Joona on syntynyt 1998.

Päivitys 11.6.2021. Hyökkääjä Pasi Leino (#89) siirtyy suomisarjajoukkue Kosken Dynamosta Mustiin! Pasi on syntynyt 1998.

Valmentajana jatkavat Matti Kaipio ja Harry Virtanen

Toimihenkilöt, Paavo Koskelin, Pekka Haukka-aho, Jukka Kuri ja Marko Lahtinen
   
Lisää uutisia
Miehet
«  Lokakuu   »
Kategoriat