P2016 pikkujoulut oli suuri menestys
Julkaistu: 18.12.2022 17.42

P2016 pikkujoulut oli suuri menestys

P2016 joukkue vietti pikkujouluja lauantaina 10.12.

Syksyllä kasattu 2016-2017 syntyneiden joukkue suuntasi pikkujouluissaan bussilla F-Liigan tunnelmiin kohti Raholan ”Teurastamoa” seuraamaan Nokian KrP:n liigaottelua. Ennen ottelua joukkue kävi tapaamassa Nokian KrP:n liigamiehistöä, jossa pelaavat kaksi SCH-kasvattia, Nico Jonaeson ja Mikko Laakso.

Hyvissä ajoin ennen ottelun alkua joukkue pääsi tapaamaan liigamiehistön heidän pukukopissaan. Kannustushuudot oli opeteltu bussimatkalla ja jo kopissa pojat laittoivat sellaisen huutomyrskyn aikaan, että siinä oli maajoukkue- ja liigatähdet ihmeissään. Suurta ihastusta ja ihmetystä aiheutti Nicon ja Mikon lisäksi yli tuhannen liigapisteen Henri Johanssonin, sekä MM-kisoissakin mukana olleen Joona Rantalan tapaaminen ja jutustelu heidän kanssaan. Kaiken innon ja tohinan keskellä muutama pikkupeluri kertoikin rikkovansa Henrin piste-ennätyksen! Siinä on tavoitetta kerrakseen! Vaikka oli tuollaisia tähtiä kopissa, ei idolista ollut epäselvyyttä; kuin yhdestä suusta nousi yksi nimi ylitse muiden, NICO JONAESON! Tapaamisen jälkeen suunnattiin hakemaan uutta energiaa itse otteluun.

Matkaan tottakai kuului joukkueen yhteinen ruokailu ja tämän jälkeen F-liiga ottelun Nokian Krp - EräViikingit seuraaminen aivan aitiopaikoilta laidan vierellä. Kannatus oli niin kovaa läpi ottelun, että jopa Ruudun selostajatkin hämmästelivät ”Pikku-Nicojen” äänekkyyttä. Myös huomion arvoista oli se, että Nicon ja Mikon kasvattiseuran väreissä ja peliasuissa olleet pienet pelurit saivat erikseen vielä ottelun jälkeen erityiskiitokset niin pelaajilta, valmentajilta kuin huolloltakin! Kannatuksen siivittämänä voitti kotijoukkue Nokian KrP ottelun 10-5. Toimitukseen tulleen huhun mukaan niin pelaajien, taustahenkilöiden kuin vanhempienkin mielestä joukkueen ensimmäinen yhteinen matka oli erittäin onnistunut kaikkineen! Tuskin tulee jäämään viimeiseksi.

Tämä innokas ja erittäin kilpailuhenkinen joukkue aloittaa oman peliurakkansa vuoden 2023 alkupuolella. Joukkue lähtee pelaamaan P8-säbäkipinä sarjaa ja näin ollen ”Pikku-Nicot” saavat ensimmäiset kauan odotetut pelinsä aivan pienen hetken päästä!

P2016 toivottaakin nyt hyvää ja rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta koko seuralle ja SCH-perheelle, sekä tietysti myös Nokian KrP:n edustukselle ja menestystä keväälle! Erityiskiitokset Nico Jonaesonille, joka mahdollisti ja sai järjestymään kaiken! Erikseen pojat vielä toivottavat Nicolle hyvää joulua ja tsemppiä liiga-keväälle!