SCH M Edustus - VKTP  7 - 5

Martin halli

SCH antoi vastinetta pääsylipun ostaneille

Runsas kotiyleisö sai vastinetta rahoilleen (paitsi kahviossa jossa kahvi on edelleen täyttä kuraa)

Kauden edetessä Valtteri Nokkala on löytänyt oivan maalivireen, tänään 2 + 0, Nokkista säestivät tutut kasvot, Kalteva 2 + 1, Leino 2 + 1 ja Vallinkoski 1 + 1. Maalissa Arttu Kieksi pelasi erinomaisen ottelun, torjuntoja 16, joihin mahtui muutama "gamesaver".

Tuomarikaksikko Mikael Lehtonen ja Markus Kortesoja onnistuivat erinomaisesti, vaikkeivät tykänneetkään Joel Vallinkosken pelityylistä....

Erikoiskiitos runsaalle kotiyleisö joka elää ottelujen mukana kannustaen Mustia!

Ottelu alkoi tyypilliseen SCH:n tapaan murhellisesti kuten alla olevassa SCH:n mediatiimin otteluraportissa ansiokkaasti kerrotaan. (copypaste)

SCH Miehet edustus

First we give siima, then we pull matto alta !

Loppulukemat 7-5 (1-4, 3-0, 3-1)

Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen pakka oli sanalla sanoen hieman sekaisin, kun vierailijat käytti maalipaikat hyväksi lyöden taululle lukemat 1-4 alle vartissa.

Toiseen erään SCH löysi keinoja murtaa vierailijoiden tiivistä puolustusta, joka oli vajonnut suurinpiirtein puolen kentän paikkeille ja tätä ryhmitelmää kotijoukkue pyrki murtamaan. Pallo pyöri lähinnä kotijoukkueen hallussa kun vieraat haki nopeita vastaiskuja ja muuten pysyteli omalla puoliskollaan. Lopulta paikkoja alkoi tulla ja lukemista 4-4 toiselle erätauolle.

Kolmas erä jatkui samalla tavalla kuin toinenkin, VKTP puolusti ja SCH yritti murtaa tätä puolustusta. 51min kohdalla kotijoukkue oli siirtynyt jo 7-4 johtoon ja tämä pakotti vieraat nostamaan karvausta, mutta vieraiden loppurutistus ei johtanut muuhun kuin yhteen rangaistuslaukaukseen jonka Janne Karttunen upotti hyvin pelanneen Kieksin selän taakse. Lopussa SCH pääsi myös koittamaan rangaistuslaukauksesta mutta vieläkään ei kauden ensimmäistä rankkaria saatu sisään.

Tärkeät 3p sarjataulukkoon ja nyt tasaiseen sarjaan alkaa tulla jo hieman eroja kärjen taakse. Viikon päästä matkataankin sarjakärjen Indians II vieraaksi joka siis kärjessä 1p enemmän kuin SCH:lla ja pisteen päässä edustuksesta vaanii Vihdin salisudet.

#oxdog #stadium

Tilastot

7 - 5

VKTP
1 - 43 - 03 - 1
2'MaaliVastustajan pelaaja
3'MaaliNokkala Valtteri
3'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
5'Jäähy: 2minKalteva Toni
5'MaaliVastustajan pelaaja
6'MaaliVastustajan pelaaja
14'MaaliVastustajan pelaaja
25'MaaliNokkala Valtteri
36'MaaliLeino Johannes
36'MaalisyöttöJuvonen Ismo
38'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
38'MaaliLeino Johannes
38'MaalisyöttöTiilola Aleksi
42'MaaliKalteva Toni
42'MaalisyöttöLeino Johannes
48'MaaliVallinkoski Joel
48'MaalisyöttöKalteva Toni
51'MaaliKalteva Toni
51'MaalisyöttöVallinkoski Joel
58'MaaliVastustajan pelaaja