Miehet, 2. Divisioona B-taso

FCB Raseborg - SCH M Edustus   5 - 9

Påminne Arena

Servitris Jåle 6 assist. Kaffe15 kr, resultera 5 - 9. Ja gillar det!

FBC Raseborg - SCH 5 - 9 Påminnen iltahämärissä. Tällä tuloksella oli mukava ajella kotiin ja laskeutua hyvinkäälle hieman ennen ilta yhtätoista.

SCH oli niskanpäällä käytännössä koko ottelun kahta hieman synkempää jaksoa lukuun ottamatta. Materiaaliero oli selkeä vaikka SCH oli matkassa vajaalla kolmella kentällä. Illan kapelimestarina hääri Joel Vallinkoski joka oli hurjalla syöttöpäällä, 0 + 6, maalipaikkojakin Jolella oli muutama avo sellainen.... mutta päätti olla illan Raipe. Muut tehot: Valtteri Nokkala 2 + 1, Sami Haukka-aho 2 + 0, Aleksi Tikka , Janne Vallioniemi, Joonas Hakulinen ja Ano Laurila 1 + 0, syöttöpisteet Toni Kalteva ja Tomi Laaksonen. Maalissa Toni Nurmelle 23 koppia, vastustajalle 37.

Koko joukkue ansaitsee illasta K-, taistelua, uhrautumista jne. näkyi 60 min. Muutamaan otteeseen tosin palattiin perisyntiin, "lintsattiin" puolustamisessa.

Tuomarikaksikko Lasse Sahimaa ja Olli Mustalahti, sorry... ei ollut uran paras ottelu. Jos antaa edun, se ei tarkoittane sitä että sen aikana ehtii käydä kahvilla. Mutta plussalle jäätiin kuitenkin puolin ja toisin. Yleisöä äänekkäässä Påminne Areenassa oli reilusti yli 100 ja tunnelma oli ajoittain loistava, kiitos siitä mahtavalle kotiyleisölle.

Ensi suununtaina otellaan taas kotona parin viikon tauon jälkeen kun vastaan asettuu Jokerit Helsingistä. Ottelu alkaa Martissa klo. 16:00.

Ai niin, SCH jatkaa sarjan kärjessä 38 pisteellä!

Tilastot
FCB Raseborg

5 - 9

1 - 23 - 31 - 4
7'MaaliNokkala Valtteri
7'MaalisyöttöVallinkoski Joel
11'MaaliLaurila Ano
11'MaalisyöttöLaaksonen Tomi
17'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
19'MaaliVastustajan pelaaja
20'MaaliVastustajan pelaaja
22'MaaliHaukka-aho Sami
22'MaalisyöttöVallinkoski Joel
23'MaaliTikka Aleksi
23'MaalisyöttöNokkala Valtteri
25'MaaliVallioniemi Janne
25'MaalisyöttöVallinkoski Joel
32'MaaliVastustajan pelaaja
34'MaaliVastustajan pelaaja
39'Jäähy: 2minLaurila Ano
40'MaaliVastustajan pelaaja
40'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
41'MaaliHakulinen Joonas
41'MaalisyöttöVallinkoski Joel
46'MaaliNokkala Valtteri
46'MaalisyöttöVallinkoski Joel
50'MaaliHaukka-aho Sami
50'MaalisyöttöVallinkoski Joel
52'Jäähy: 2minFager Jani
53'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
55'MaaliLeino Johannes
55'MaalisyöttöKalteva Toni
58'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja