Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

SCH - FBC Raseborg  6 - 5 JA

Martin halli

Täällä vartioin minä

SCH palasi voittojen tielle tiukalla 6 - 5 ja. voitolla FBC Raaseporin kustannuksella. Mukana ottelussa oli uutena kasvona Ville Toivonen joka toi peliin kaivattua varmuutta. Pitkästä aikaa kotona pelasi myös Aleksi Tiilola joka oliin pelipäällä tehoin 2 + 0, tehoille pääsivät myös Joonas Hakulinen 1 + 1, Toni Kalteva 1 + 1, Johannes Leino 1 + 0, Ville Pousi 1 + 0 sekä syöttöpisteet napanneet Ville Toivonen, Eetu Nissi ja Valtteri Hakala. Maalissa Arttu Kieksi oli vakuuttava 21 torjunnallaan.

Ottelun Kultainen Venla menee ehdottomasti Raaseporiin. Loistavalla Vesku Loiri imitaatiolla läpi ottelun kaatuillut Valtteri Lång keräsi tuskissaan kamojaan läpi ottelun ja koki heti perään ihmeparantumisia. Tiukalla otteella viheltänyt tuomarikaksikko Jouni Kontunen ja Tomi Lund meni tähän halpaan liiankin usein. Nti. Långin viimeinen "hajoaminen" sentään tajuttiin tuomarikaksikon toimesta ja ottelu sai jatkua, toki tässä olisi ollut paikka jatkaa tilannetta käsi pystyssä jäähyn merkiksi. Jäähyjä vihellettiin paljon, SCH 5 x 2 min ja Raasepori 3 x 2 min. varsinkin Lund oli puhalluspäällä.

Yleisöä oli taas hienosti paikalla, pikaisesti laskettuna sadan paikkeilla, kiitos teille!

Nyt jäädäänkin covid - 19 tauolle ainakin kolmeksi viikoksi. Seurataan miten tilanne kehittyy. Toivotaan että treenaaminen ainakin jatkuisi omissa ryhmissä, mutta luulen että kaupunki "panikoi" ja laittaa hallien ovet säppiin. Treenaaminen pystytään toteuttamaan turvallisesti korona tilanteesta huolimatta.

Kopioidaampa taas tähän loppuun otteluraportti Facebookistamme, josta muuten löytyy Tomi "Renny" Laaksosen vakaalla kädellä kuvattua kuvamateriaalia. Ja eiköhän maalikoostekin sinne pian ilmaannu.

SCH:n kotitaika säilyy! Pelissä nähtiin noin vuoden tauon jälkeen Aleksi Tiilola, sekä täysin uutena kasvona Hawks 1. divarista siirtynyt Ville Toivonen. Tämän päivän pelissä paistoi kotijoukkueen tehottomuus. Paikkoja oli useamman maalin erolla voittoon, mutta tänään maalin teon sijaan tehtiin Raaseporin veskarista hyvä.

Peli alkoi SCH:n kahdella salama maalilla. 2-0 tilanteesta peli kuitenkin tasoittui huomattavasti. Vieraat pääsi peliin mukaan alun shokin jälkeen. Erän lopulla SCH:lle tuomittiin rangaistuslaukaus jota asteli suorittamaan varavara kapteeni Toni "Gälis"Kalteva. Gälis ei kuitenkaan onnistunut ovelassa pikku vipissään ja näin lisämaaleja ei nähty ja erätauolle siirryttiin näissä lukemissa.

Toinen erä oli tuloksellisesti vieraiden. Erä hävittiin 0-2 vaikka erän paremmat maalipaikat olivat SCH:lla. Erä oli aika tasa paksua lukuunottamatta vieraiden yhtä pelaajaa, joka tuntui keräilevän koko ottelun itseään milloin mistäkin pelin aikana (aina keräilyjen jälkeen oli kuitenkin heti pelikuntoinen)????. Kertaakaan tilanteissa ei ollut rikettä tuomareiden mielestä. Jokainen voi tietenkin tehdä omat päätelmät ottelun tallenteesta meidän sivuilta. Kolmanteen erään siis 2-2 tilanteesta

Kolmas erä olikin jäähy rikas ja joukkueet pelasivat useamman ylivoiman. Osin näistä johtuen maaleja nähtiin vuoro tahtiin. 4-4 tilanteessa näytti hyvältä, kun Oskari "raataja" Ohtonen juoksi pallottomana pallon perässä Raaseporin vaihtoaition edestä ja Ben Kihlstedt ajeli Okun nurin jäähyn arvoisesti. SCH ylivoimalle ja tilanne näytti hyvältä. Heti yv;n aluksi luotiin hyvä paikka maalin eteen Hakuliselle, mutta ei uponnut. Vähän tämän jälkeen SCH ensin karvasi pallon takaisin joukkueelle, mutta rauhoitus tilanteessa vaihtoon menevän pelaajan ja pallollisen ajatukset meni ristiin joten karkea harha syöttö ja Raasepori rankaisi alivoimalla. Maalin jälkeen Kalteva namutteli yv:n aikana Aleksi "vain lainassa" Tiilolalle tyhjiin ja peli tasoihin. Erän lopulla vielä nähtiin muutamakin hyvä SCH:n maalipaikka, mutta palloa ei saatu maaliin. Varsinainen peliaika 5-5.

Jatkoaika asettui ehkä hieman yllättäen SCH:n kakkos kenttä aloittamaan. Ehkä valmentaja Kaipio oli kuullut, että Hakala halusi ratkaista pelin jatkoilla, jos sinne joudutaan. Hakala siis aloittamaan jatkoajan aloitukseen. Mitäpä sitä taksimies tekikään, kuin otti sata nolla aloitus voiton eteenpäin ja pieni siirto viereen Kaltevalle, joka laittoikin pallon tyyli puhtaasti vasempaan ylä nurkkaan. Jatkoaikaa kerkesi kulua vaivaiset 3 sekunttia.

Normaalilla tehokkuudella peli olisi voitettu suoraan, mutta tänään tehottomuus vaivasi ja Raasepori kiitti saaden yhden pisteen kotiin vietäväksi.

Tiilola 2+0, Hakulinen 1+1, Kalteva 1+1, Leino ja Pousi 1+0, sekä syötöt mieheen Toivonen, Hakala ja Nissi.

#Oxdog #Stadium

Tilastot

6 - 5 JA

FBC Raseborg
2 - 00 - 23 - 31 - 0
0'MaaliTiilola Aleksi
0'MaalisyöttöNissi Eetu
2'MaaliPousi Ville
11'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
12'Jäähy: 2minHakulinen Joonas
23'MaaliVastustajan pelaaja
27'Jäähy: 2minSiijärvi Autsi
29'MaaliVastustajan pelaaja
39'Jäähy: 2minNissi Eetu
42'Jäähy: 2minPousi Ville
43'MaaliVastustajan pelaaja
46'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
47'MaaliLeino Johannes
47'MaalisyöttöHakulinen Joonas
50'Jäähy: 2minTiilola Aleksi
53'MaaliHakulinen Joonas
53'MaalisyöttöToivonen Ville
54'MaaliVastustajan pelaaja
54'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
55'MaaliVastustajan pelaaja
56'MaaliTiilola Aleksi
56'MaalisyöttöKalteva Toni
60'MaaliKalteva Toni
60'MaalisyöttöHakala Valtteri