30
LOK
13.00
Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

Tiikerit II - SCH   5 - 8

Tiger Sport Vantaa

Kaatuihan se Tiikerit II

Menomatkalla Vantaalle pohdittiin koska on viimeksi voitettu Tiikerit, kukaan ei muistanut mutta nyt ei tarvitse muistella... hienon ottelun jälkeen pakattiin 3 pistettä Volvo merkkiseen autoon ja kuskattiin ne Hyvinkäälle!

Ottelu ei päässyt edes alkamaan kun oli jo ongelmia tiedossa. Kotijoukkueen maaleissa oli enemmän nippusiteitä ja teippiä kuin Bauhausin rautaosastolla. Kipparimme J Vallinkoski muisti että "pukukopissamme" oli kaksi EHJÄÄ maalia. Miksi pukukoppi lainausmerkeissä, no, siellä oli pari kuntopyörää, jumppapalloja, patjoja ja melkein jokaiselle istumapaikka. No suihkut oli jossain yläkerrassa siitä plussaa. Joel roudasi maalit kentälle jotta päästään aloittamaan.

Peli oli juuri sellainen kuin sarjan kärkijoukkueilta odotettiin, tasaista, tarkkaa ja reilua. Mustat oli kokoajan maalinteossa hieman edellä joskin Tiikerit painoi koko ajan raivokkaasti päälle. Peli eteni tasaisesti aina 55:24 saakka jolloin Tiikerit otti aikalisän tilanteessa 5 - 6. Se auttoi, SCH:lle kaksi nopeaa maalia ja peli oli taputelu.

Kentän maalikuningas oli Miro Seppä 3+0, Joel Vallinkoski 1+4 (josta ryösti yhden syötön Aleksi Tiilolalta), Ville Pousi 1+2, Aleksi Tiilola 2+0, Miro Valkonen 1+0, Eetu Nissi 0+1. Maalissa Arttu Kieksi oli vakuuttava 20/25, kollega Valtteri Viljakainen vastaavasti 13/21.

Nythän alkaa näyttää siltä että meillähän on kova nippu kasassa.... 8 ottelua (2-divari + CUP) joista 8 voittoa! Olen ylpeä koko joukkueesta!

Tuomarikaksikko Mikael Lehtonen ja Kasper Mobarak, hienosti vihelletty. Yleisöä 46 joista puolet SCH:n kannattajia, KIITOS!

Kiitos myös Tiikeri II taustoille, oli mukava jutella sählystä ja muusta, hienoa porukkaa!

Ainut mikä jäi kaivelemaan... menomatkalla huomasin kuljettajamme Paavon auton oven sivutaskussa TV-MIX karkkipussin, no "Karkkivaras" olisi jäänyt kuitenkin kiinni, terveisiä Paavo kotiin! (sisäpiiri juttu)


Tilastot
Tiikerit II

5 - 8

1 - 22 - 32 - 3
0'MaaliTiilola Aleksi
0'MaalisyöttöVallinkoski Joel
6'MaaliVastustajan pelaaja
9'MaaliSeppä Miro
9'MaalisyöttöTiilola Aleksi
29'MaaliVastustajan pelaaja
32'MaaliValkonen Miro
32'MaalisyöttöVallinkoski Joel
34'MaaliVastustajan pelaaja
37'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
38'MaaliVallinkoski Joel
38'MaalisyöttöPousi Ville
45'MaaliVastustajan pelaaja
49'MaaliTiilola Aleksi
49'MaalisyöttöNissi Eetu
49'MaaliVastustajan pelaaja
55'MaaliPousi Ville
56'MaaliSeppä Miro
56'MaalisyöttöVallinkoski Joel

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista