Julkaistu: 23.10.2021 00.00

Sarjapisteitä jaossa taas sunnuntaina

Kun hiki alkaa pikkuhiljaa kuivumaan lauantain koitoksesta niin alkaa keskittyminen sunnuntain sarja peliin. Miesten edustus matkaa Lehto Areenalle Jokerien vieraaksi. Raportti lauantain pelistä tulee kun Lahtisella loppuu jännityksestä johtuva käsien tärinä.

SCH saa sunnuntaille taas lähes koko nipun mukaan eikä lauantain iltapelissä kukaan loukkaantunut edes henkisesti. Sarja pisteistä lähdetään siis taistelemaan ihan tosissaan kolmella kentällä. SCH on pelannut tähän mennessä kolme ottelua ja kaikki on päätynyt voittoihin. Maaleja on toki tehty ja sen näkee pistepörssistä. 10 parhaan joukossa on neljä SCH:n peluria. Mutta huomioitavaa on se että ollaan myös päästetty vähiten maaleja. Kieksi on pelannut tähän mennessä kaikki sarjapelit joten nähtäväksi jää olisiko jonkun muun vuoro pitää tolppia ojennuksessa.

Jokerit on pelannut SCH:n tapaan kolme ottelua. Näistä on kertynyt ns. suora eli voitto, tasuri ja tappio. Joukkueet ovat kohdanneet alkukaudesta eri joukkueita niin sen perusteella ei voi arvailla mitään. Viime kaudella kohdattiin kerran Campossa ja tuolloin SCH oli 9-1 parempi.

Peli alkaa sunnuntaina uudella Lehto Areenalla kello 16:00. Toivottavasti osa tämän päivän 159 katsojasta pääsee myös kannustamaan huomenna.

Seuran uusimmat