Viikonloppuna pallo sai taas kyytiä!
Julkaistu: 31.10.2023 10.14

Viikonloppuna sarjapelit jatkuivat kaikilla peliryhmillämme.

SB-97/SCH United (P14 alempi kilpa) jatkoi tarinaansa kahdella voitolla. Ensin kaatui Tiikerit Punainen kolmannen erän rynnistyksellä 10-3 ja hyvä vire jatkui Oilers NG Whiten kellistämisellä 8-4 lukemin. Vahvalla pallonhallinnalla jätettiin vastustajan vaaralliset paikat vähiin, lupaava esitys yhdistelmäporukalta 💪

SCH Valkoisella (P14 ylempi haastaja) oli lohkonsa kovimpia joukkueita vastassa. Ensimmäisessä ottelussa kurinalainen puolustuspeli ja terävät vastahyökkäykset pitivät toivon pisteistä elossa pitkään, mutta Oilers Valkoinen oli vaan tason verran parempi 3-8 lukemin. Pelien välissä oli hieman hankalan mittainen kolmen tunnin tauko ja sen jälkeen ottelu Järvenpään Panthersia vastaan ei lähtenyt meidän jätkien osalta käyntiin oikein ollenkaan, tuloksena 2-9 tappio. Ensi kerralla paremmin 👍

SCH Punaisen (P14 alempi haastaja) rosteri kapeni loppuviikosta useammalla pelaajalla ja jouduttiin kokoonpanon suhteen tekemään muutamia luovia ratkaisuja. Näihin lähtökohtiin nähden tulos oli hieno, ekasta pelistä 12-0 voitto EräViikinkien Sinimustasta ja toisessa sitkeää taistelua todella kovaa AskUa vastaan, 1-8 tappio siitä. Maalilla ensimmäiset molaripelit moneen vuoteen pelannut Emppu päivän ehdoton MVP 👏

SCH Musta (P15 haastaja) pelasi sunnuntaina myös kaksi ottelua. Ensimmäisessä oltiin Oilers Akatemiaa napsun-pari edellä, lopputuloksena vahva 6-3 voitto. Päivän toinen taisto EräViikingit Valkoista oli kauden toistaiseksi viihdyttävin peli. Ottelu oli erittäin tiukka taistelupeli, jossa tehtiin maalit alkuun ja johdettiin tasaista vääntöä jo neljällä maalilla. ErVin vaihdettua maalivahtia se sai alakerrassaan luukut kiinni ja omat maalihanansa avattua ja kiri lopulta tasoihin. 6-6 tasapeli tuntui meille enemmän tappiolta, mutta näistä opitaan. Hyvät pelit saatiin 👊

Tulevana viikonloppuna jatketaan pelejä punaisen, valkoisen sekä united ryhmän kanssa!