Esittely
Ottelutilastot
SCH M Edustus - IHS
2019-2020 - Miehet - 2. Divisioona B-taso
Klo 16:00 Martin halli
7
Jou

Otetaanko kärkeä kiinni?


SCH - IHS lauantai 7.12 Martin halli klo.16.00 alkaen.

Turha katsoa sarjataulukkoa, sillä ei IHS ole niin heikko kuin hätäisimmät olettaisivat. Kunhan Mustien asenne on kohdallaan 60 min. niin hyvä tulee.

SCH:lla muutama poissaolo, Juvonen, Tikka, Vähämaa, tilanne auki Fager, Nokkala, Perätalo, Lehto Riihimäeltä ja Nousiainen. Kasaan saadaan kuitenkin 3 tehokentällistä.

Paluun pienen tauon jälkeen tekee sen sijaan Joonas Hakulinen.

Muistutuksena vielä:

Katsotaan perjantaina linnanjuhlat ja lauantaina palataan paremman viihteen pariin Martin parketille. Otteluun on vapaa pääsy, mutta smokikiin (herrat) ja iltapukuun (daamit) pukeutuneille tarjoan pullakahvit 1. erätauolla.

Tervetuloa paikanpäälle!

SCH:n tehomiehet ja 11 - 5 kotivoitto


Ensimmäisen erän jälkeen ei voittajasta ollut epäselvyyttä, erä mustille 5 - 0. Tasoero oli lopulta selkeä sarjajumbon ja sarja kakkosen välillä. Toinen erä pompoteltiin tasatahtiin ja kolmannessa erässä varmistettiin selkeä voitto ja 3 pistettä kotiin.

Liekö Santeri Holopainen kyllästynyt kolistelemaan ylärimaa ja tolppia, sillä tänään tehot 2 + 0 ja ottelun MVP. Ottelun kovimamat tehot, 3 + 1 teki muutaman ottelun tauon jälkeen paluun kentälle tehnyt Joonas " Zona, el Toro, Bull" Hakulinen, Toni Kalteva hääri tehokkaasti omalla tontillaan, 3 + 0. Ykkösketjua täydensi loistavasti Joel Vallinkoski 1 + 2 ja Aleksi Tiilola 1 + 2. Puolustuksessa Vallioniemi ja Leino olivat taatun varmoja. Ykköskenttä oli muutenkin loistavalla pelipäällä, loistavia syöttöketjuja joilla IHS pelattiin välillä totaalisen pihalle, mitähän tapahtuisi jos puolikuntoinen Tiilola saisi paikat kuntoon? Kakkos ja kolmos kenttä pelasivat myös erinomaisesti, viimeisenä lukkona Kieksi 26 torjunnallaan.

Tuomarikaksikko Verne Maijanen ja Mika Palo ei varsinaisesti loistanut, mutta palkkansa ansaitsivat. Totuuden nimissä pari Mustien mailaan koputtelijaa olisi voinut laittaa jäähypenkille kertaamaan sääntökirjaa. IHS keskittyi vastahyökkäyksiin ja liiankin paljon mussuttamaan tuomariparin ratkaisuista, kovaäänisempänä Hannes Tenhola jolla riitti juttua läpi ottelun, 2 min. hän sai jutella ihan itsekseen jäähyboxissa protestoimisesta.

Syyskautta on jäljellä yksi ottelu, joka pelataan vieraissa la.14.12 klo.15.30 alkavassa ottelussa Latokartanon Liikuntahallissa missä SCH kohtaa ToTe:n, joka on sarjassa kuudentena 17 pisteellä kun SCH:lla pisteitä on 21 ja sijoitus sarja kakkonen, eli tasaista on edelleen. Katsotaan saadaanko syyskauden viimeiseen peliin mukaan valmentajavelho Tomas Nurmi, vai jäikö tämän illan ottelu Ledinin viimeiseksi....

Taas kerran, kiitos runsaalle kotiyleisölle.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
M Edustus 11 - 5
(5 - 0) (3 - 3) (3 - 2)
IHS
6' Jäähy: 2min Nimi

7' Maali Kalteva Toni

7' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

8' Maali Holopainen Santeri

9' Maali Nimi

9' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

11' Maali Hakulinen Joonas

11' Maalisyöttö Laaksonen Tomi

16' Jäähy: 2min Nimi

16' Maali Kalteva Toni

16' Maalisyöttö Hakulinen Joonas

29' Maali Kalteva Toni

29' Maalisyöttö Vallioniemi Janne

31' Maali Holopainen Santeri

31' Maalisyöttö Ohtonen Oskari

32' Maali Nimi

37' Maali Leino Johannes

37' Maalisyöttö Nimi

38' Maali Nimi

50' Jäähy: 2min Hakulinen Joonas

51' Maali Nimi

52' Maali Hakulinen Joonas

52' Maalisyöttö Laaksonen Tomi

53' Maali Vallinkoski Joel

53' Maalisyöttö Nimi

55' Maali Nimi

59' Maali Hakulinen Joonas

59' Maalisyöttö Nimi
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Heinäkuu   »
Kategoriat