Miehet, MIESTEN 2-DIVISIOONA

SCH - ÅIF II  7 - 4

Martin halli

SCH - ÅIF II 7 - 4 ja muita hyviä uutisia!

Täysi työ piti tehdä että pisteet jäi kotiin. ÅIF II oli juuri niin vahva kuin ounasteltiin. Siksi onkin hiemän hämmästyttävää että vastustajalla on vasta yksi voitto.

SCH:n koko miehistö pelasi erinomaisen ottelun. Maalissa Toni Nurmi ylsi kauden parhaimpaansa, torjuntoja 28, kun vastustajan maalissa myös hyvin pelannut Roni Sinkkonen torjui 30 laukausta.Pisteitä naputtelivat tutut miehet, Ville Pousi 2 + 2, Joonas Hakulinen 2 + 2, Toni Kalteva 1 + 1, Valtteri Hakala 1 + 0 ja Johannes Leino 1. Syöttöpisteen merkkasivat vielä Aleksi Tikka ja Juuso Pirinen.

Puolustuksessa taitavat ja kovaa pelanneet Miro Valkonen, Atte Kiljunen ja Juuso Pirinen yhdessä sarjan yhden parhaan pakin Johannes Leinon kanssa muodostavat kovan pakiston. Jobin postina ottelun alussa Elias Perätalon nilkka pyörähti ja hän jätti pelin siihen.

Tuomarikaksikko Jani Harjula ja Rasmus Rissanen hoiti hommat puhtaasti. Peli oli ajoittain kovaa mutta tuomarikaksikon auktoriteetilla peli pysyi siistinä.

Sitten se kova siirtouutinen, Aleksi Tiilola palaa mustiin. Lauantaina allekirjoitettiin siirtopaperit ja nyt odotellaan että Saksan pää saa paperit eteenpäin IFF:n päämäjaan. Siirron mahdollisti Saksan pääsarjan keskeytyminen. Katsotaan kuinka kauan Tiilola saadaan pidettyä mustissa.... jossain vaiheessa pelejä jatkettaneen bundesliigassa. Jos ja kun paperit saadaan kuntoon, on Aleksi edustuskelpoinen seuraavaan peliin.

Ensiviikolla kohdataankin sarjan kärki, "väärässä" sarjassa pelaava HIFK, joka vaiherikkaiden käänteiden jälkeen luopui Suomisarjapaikastaan. Ottelu pelataan perjantaina 13.11 Campossa, joten ikävä kyllä yleisö ei pääse paikalle. Otteluennakossa tarkennetaan miten pääsette seuraamaan ottelua (joku live juttu se on...?)

Tilastot

7 - 4

ÅIF II
1 - 04 - 32 - 1
0'MaaliHakulinen Joonas
0'MaalisyöttöPirinen Juuso
27'MaaliPousi Ville
27'MaalisyöttöHakulinen Joonas
29'MaaliVastustajan pelaaja
30'MaaliPousi Ville
30'MaalisyöttöHakulinen Joonas
31'MaaliHakala Valtteri
31'MaalisyöttöKalteva Toni
32'Jäähy: 2minValkonen Miro
35'MaaliVastustajan pelaaja
37'MaaliVastustajan pelaaja
38'MaaliLeino Johannes
38'MaalisyöttöPousi Ville
48'MaaliHakulinen Joonas
48'MaalisyöttöPousi Ville
49'MaaliKalteva Toni
49'MaalisyöttöTikka Aleksi
58'MaaliVastustajan pelaaja