Esittely
Ottelutilastot
SCH - EräVikingit
2021-2022 - Miehet - Suomen Cup
Klo 18:30 Martin halli
9
Mar

Suomen Cup jatkuu ti. 9.11. klo.18:30 Martissa


Sitä ei tiedetä tuleeko Ervi kylään ykkös-, kakkos-, vai kolmosmiehityksellä. Se tiedetään että vastus tulee olemaan erittäin kova. Mutta osaa Mustatkin pelata, kuten kauden akana on nähty. Nöyristelemään ei lähdetä vaan haetaan sitä 7. kierroksen paikkaa....

Pari viimeistä Mustien ottelua on ollut hieman alavireistä, johtuuko se tiukasta ottelutahdista vai mistä, no taakse ei kannata liiaksi katsella vaan nyt keskitytään 100% tiistain otteluun.

Martinhalli täyteen!... olisi mahtavaa nähdä lehtereillä + 250 katsojaa (999 mahtuu halliin) On toinenkin syy tulla katsomaan ottelua, sillä SCH suuntaa vieraspelikiertueelle ja seuraava kotiottelu pelataan Martissa 19.12.

Otteluun on tuttuun tapaan vapaa pääsy!

Huh mikä näytös!


Kylläpä järjesti EraViikingit mahtavan näytöksen Martin lentokentällä! Ottelusta merkittiin pöytäkirjaan Edarille tappio, mutta muilta osin koko ilta oli pelkkää voittoa SCH:n ja koko hyvinkääläisen salibandyn puolesta!

Ottelua oli saapunut paikanpäälle seuraamaan peräti 443 katsojaa, joka on seuran uusi ennätys. Lisäksi ottelua kävi seuraamassa livelähetyksen kautta yli 1000 katsojaa.

Tuhannet kiitokset kaikki juniorit ja vanhemmat, jotka tulitte hallille pitämään ääntä, oli huikea fiilis!

Tätä on SuomenCup -henki parhaimmillaan, kun selvästi alemmilla sarjatasoilla pelaavat joukkueet ja kaupungit saavat vieraakseen @fliiga joukkeita, jotka vieläpä ottavat kunniatehtäväkseen näyttää kaikille, mitä on ammattimaisuus ja rutiini, sekä kuinka tätä hienoa lajia pelataan!

Ilta oli varmasti mieleenpainuva kaikille paikalle saapuneille junioreille ja myös meidän pelaajille. Tämä on tapahtuma, jota muistellaan ja josta puhutaan vielä vuosien ja vuosikymmenten päästä hyvinkään kaduilla ja kuppiloissa.

Kiitos koko ErVi:n väelle, käyttäytymisenne hallilla oli esimerkillistä ja upeaa oli huomata, kuinka tervehditte kaikkia hallilla olleita SCH jäseniä reippaasti ja iloisesti. Tällaisella toiminnalla lajia viedään isoin harppauksin eteenpäin pienemmillä paikoilla.

Erityiskiitoksen vielä haluamme osoittaa ErVi kapteenille #29 Jani Kukkola, kun jäit ottamaan yhteiskuvia ja annoit haastatteluja junioreille niin kauaksi aikaa, kun junnuja vain riitti! Taisit saada suureen fanijoukkoosi jokusen fanin lisää, kuten myös koko EräViikingit!

Edarin SuomenCup-taival päättyy hetkellisesti tähän, sillä vaikka suureen finaaliin meillä ei tänäkään vuonna asiaa ollut, niin yksi Cup ottelu olisi vielä edessä. Nimittäin Pisimmälle Cupissa päässeet alasarjajoukkueet pelaavat alueellisesta mestaruudesta keskenään ja tämä tarkoittaa sitä, että meidät nähdään Etelä-Suomen finaalissa Tiikerit II joukkueen kanssa. Ottelupäivä ja aikataulu tiedotetaan myöhemmin, mutta mestaruutta lähdetään tottakai hakemaan!!

Nyt pari päivää huilia ja lauantaina jatketaan 2.Divaria, kun matka vie Sipooseen ÅIF II joukkueen vieraaksi.

CAMAAN MUSTA!!!!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 19
(0 - 4) (0 - 9) (2 - 6)
EräVikingit
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Marraskuu   »
Kategoriat