Esittely
Ottelutilastot
Indians II - SCH M Edustus
2019-2020 - Miehet - 2. Divisioona B-taso
Klo 18:30 Opinmäen LH
30
Mar

Syksyn kärkijoukkueet kohtaavat la. 30.11 Espoossa


Indians II - SCH, sarjan 1 ja 2 kohtaavat lauantaina 30.11 klo. 18.30 Opinmäen Liikuntahallissa Espoossa. Niille jotka eivät keksi parempaa tekemistä näin pikkujouluaikaan lauantai illaksi tulkaa osoitteeseen Lillhemtintie 1 02250 Espoo.

SCH saa kovan ryhmän kasaan, toki tonttuilu verottaa osallistujia, poissa Juvonen, Vallioniemi, Kieksi, Hakulinen, Iivonen ja Vähämaa, sekä potilaat Hakala, Nousiainen, Kytöläinen ja Lahtinen jr.

Syyskierrosta on jäljellä kaksi ottelua joten on aikakin saada jobinpostia. Päävalmentaja Tomas "yo Larvanto" Nurmi lähtee kevääksi vaihto-oppilaaksi Irlantiin (onko oluen maistelukin oppiaine?) ja sieltä "työharjoitteluun" Espanjaan ja on näin ollen viimeistä kertaa SCH:n penkin takana 14.12 Martissa. Luukas Lahtisen kausi ei päässyt edes alkamaan kun kausi oli jo ohi, lähiaikoina selviää mennäänkö jatkossa "Rilloon" ilman molempien koipien leikkausta. No josko muut Minnesota hoidossa olleet palaisivat pikkuhiljaa kentille?

No.... uutta valmentajaa naarataan. Pelaahan ukot osaavat mutta otteluihin olisi kiva saada muitakin penkin taakse kuin valelääkäri Haukka-aho, legendaarinen "Panze" Koskelin tai Lahtinen sr ja tuskimpa Luukin fläppitauluun kirjoitetut drinkkilistat auttavat itse ottelussa....

Ihan ei riittänyt, sarjakärki ei vaihtunut


Ei ihan paukut riittäneet, vaikka olitiin pääosin kuskin paikalla ja pelattiin ehjää peliä. Pari synkähköä hetkeä ja Indians II pääsi rokottamaan.

Jossiteltavaa jäi... pari pahaa mokaa joista vastustaja rokotti kylmän viileästi, lisäksi yksi maali josta joku toinen tuomari olisi viheltänyt korkean mailan. Maali EI syntynyt korkeasta mailasta, kuten mainiosti pelannut Toni Nurmi heti totesikin... mutta joku hätäinen tuomari olisi saattanut pilliin puhaltaa toisin kuin tuomarikaksikko Janne Ahonen ja Okko Lampola jotka vihelsivät erinomaisesti läpi ottelun.

Toni Nurmi oli joukkueen takuumiehenä 27 torjunnalla (mukaan mahtui myös yksi nappisyöttö vastustajan lapaan.... ja omissa soi) silti joukkueen parhaimmistoa, Ykkösketju oli vahva ja Riihimäkeläisetkin palasivat omalle tasolleen. Kolmosketju jäi ilman tehoja mutta hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Mainittavaa on kolmoskentän Santeri Holopainen joka on erikoistunut pommittamaan ylärimaa useassakin ottelussa, tuuma alaspäin niin tuhoa tulee. Junnu Otto Lindblom sai muutamia vaihtoja ja pelasi ennakkoluulottoman hyvin.

SCH oli hyvä, mutta se viimeinen raivo jäi puuttumaan. Ottelun jälkeen valmennus puhui että taustat petti.... liekö tarkoittanut Panzea ja Lahtisia... vai oliko sittenkin pelillinen ongelma, tiedä näistä.

La. 7.12 klo. 16.00 Martissa kohdataan sarjajumbo IHS. Pelata pitää kuitenkin samalla tasolla kuin kausi tähän saakka, sillä IHS EI ole mikään heittopussi.

Katsotaan perjantaina linnanjuhlat ja lauantaina palataan paremman viihteen pariin Martin hallissa. Otteluun on vapaa pääsy, mutta smokikiin (herrat) ja iltapukuun (daamit) pukeutuneille tarjoan pullakahvit 1. erätauolla.


Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Indians II 6 - 5
(1 - 1) (2 - 1) (3 - 3)
M Edustus
0' Maali Leino Johannes

0' Maalisyöttö Tikka Aleksi

19' Maali Nimi

25' Maali Nimi

25' Maalisyöttö Nimi

29' Maali Nimi

33' Maali Nimi

38' Maali Nimi

40' Maali Kalteva Toni

40' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

44' Jäähy: 2min Nimi

44' Maali Tikka Aleksi

44' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

45' Maali Kalteva Toni

45' Maalisyöttö Nimi

45' Maali Nimi

55' Maali Nimi

56' Maali Nimi
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat