Esittely
Ottelutilastot
SCH - FBC Raseborg
2020-2021 - Miehet - MIESTEN 2-DIVISIOONA
Klo 17:00 Martin halli
21
Mar

Tuttu ja uusi kasvo Martinhallissa la. 21.11 klo. 17:00


Kausi jatkuu Martissa lauantaina 21.11.2020 klo. 17:00. SCH kohtaa FBC Raseborg merkkisen joukkueen, joiden kanssa on takavuosina väännetty tasaisia otteluita.

Mustat saa kokoonpanoonsa mielenkiintoisia kasvoja. Saksan Bundesliigan ollessa tauolla, pelaa Aleksi Tiilola pitkän tauon jälkeen kotihallissa. Täysin uusi kasvo on SC Hawks:sta (1-div) Mustiin siirtynyt Ville Toivonen. Ville tuo joukkueen jo ennestään kovaan alakertaan kokemusta ja taitoa ylemmistä sarjoista.

SCH lähtee rakentamaan uutta voittoputkea ja kuromaan 6 pisteen takamatkaa kiinni HIFK:iin viikontakaisen tappion jälkeen.

Yleisö on tervetullut paikanpäälle. Muistakaa maskit, käsihygienia, turvaetäisyydet jne. Ottelu on tuttuun tapaan maksuton.

FBC Raseborgin striimipalvelu knights.fi/sch

Uusien kasvojen lisäksi eletään jännittäviä aikoja.... tulevan lauantain ottelu pelataan jokatapauksessa, mutta jos Uusimaa "siirtyy" koronan leviämisvaiheeseen sarja keskeytetään. Mutta ei nyt murehdita koronasta vaan pysytään kaikki terveenä ja nautitaan syksyisestä auringonpaisteesta!Täällä vartioin minä


SCH palasi voittojen tielle tiukalla 6 - 5 ja. voitolla FBC Raaseporin kustannuksella. Mukana ottelussa oli uutena kasvona Ville Toivonen joka toi peliin kaivattua varmuutta. Pitkästä aikaa kotona pelasi myös Aleksi Tiilola joka oliin pelipäällä tehoin 2 + 0, tehoille pääsivät myös Joonas Hakulinen 1 + 1, Toni Kalteva 1 + 1, Johannes Leino 1 + 0, Ville Pousi 1 + 0 sekä syöttöpisteet napanneet Ville Toivonen, Eetu Nissi ja Valtteri Hakala. Maalissa Arttu Kieksi oli vakuuttava 21 torjunnallaan.

Ottelun Kultainen Venla menee ehdottomasti Raaseporiin. Loistavalla Vesku Loiri imitaatiolla läpi ottelun kaatuillut Valtteri Lång keräsi tuskissaan kamojaan läpi ottelun ja koki heti perään ihmeparantumisia. Tiukalla otteella viheltänyt tuomarikaksikko Jouni Kontunen ja Tomi Lund meni tähän halpaan liiankin usein. Nti. Långin viimeinen "hajoaminen" sentään tajuttiin tuomarikaksikon toimesta ja ottelu sai jatkua, toki tässä olisi ollut paikka jatkaa tilannetta käsi pystyssä jäähyn merkiksi. Jäähyjä vihellettiin paljon, SCH 5 x 2 min ja Raasepori 3 x 2 min. varsinkin Lund oli puhalluspäällä.

Yleisöä oli taas hienosti paikalla, pikaisesti laskettuna sadan paikkeilla, kiitos teille!

Nyt jäädäänkin covid - 19 tauolle ainakin kolmeksi viikoksi. Seurataan miten tilanne kehittyy. Toivotaan että treenaaminen ainakin jatkuisi omissa ryhmissä, mutta luulen että kaupunki "panikoi" ja laittaa hallien ovet säppiin. Treenaaminen pystytään toteuttamaan turvallisesti korona tilanteesta huolimatta.

Kopioidaampa taas tähän loppuun otteluraportti Facebookistamme, josta muuten löytyy Tomi "Renny" Laaksosen vakaalla kädellä kuvattua kuvamateriaalia. Ja eiköhän maalikoostekin sinne pian ilmaannu.

Täältä kopioitu: https://fi-fi.facebook.com/pages/category/Amateur-...

SCH:n kotitaika säilyy! Pelissä nähtiin noin vuoden tauon jälkeen Aleksi Tiilola, sekä täysin uutena kasvona Hawks 1. divarista siirtynyt Ville Toivonen. Tämän päivän pelissä paistoi kotijoukkueen tehottomuus. Paikkoja oli useamman maalin erolla voittoon, mutta tänään maalin teon sijaan tehtiin Raaseporin veskarista hyvä.

Peli alkoi SCH:n kahdella salama maalilla. 2-0 tilanteesta peli kuitenkin tasoittui huomattavasti. Vieraat pääsi peliin mukaan alun shokin jälkeen. Erän lopulla SCH:lle tuomittiin rangaistuslaukaus jota asteli suorittamaan varavara kapteeni Toni "Gälis"Kalteva. Gälis ei kuitenkaan onnistunut ovelassa pikku vipissään ja näin lisämaaleja ei nähty ja erätauolle siirryttiin näissä lukemissa.

Toinen erä oli tuloksellisesti vieraiden. Erä hävittiin 0-2 vaikka erän paremmat maalipaikat olivat SCH:lla. Erä oli aika tasa paksua lukuunottamatta vieraiden yhtä pelaajaa, joka tuntui keräilevän koko ottelun itseään milloin mistäkin pelin aikana (aina keräilyjen jälkeen oli kuitenkin heti pelikuntoinen)????. Kertaakaan tilanteissa ei ollut rikettä tuomareiden mielestä. Jokainen voi tietenkin tehdä omat päätelmät ottelun tallenteesta meidän sivuilta. Kolmanteen erään siis 2-2 tilanteesta

Kolmas erä olikin jäähy rikas ja joukkueet pelasivat useamman ylivoiman. Osin näistä johtuen maaleja nähtiin vuoro tahtiin. 4-4 tilanteessa näytti hyvältä, kun Oskari "raataja" Ohtonen juoksi pallottomana pallon perässä Raaseporin vaihtoaition edestä ja Ben Kihlstedt ajeli Okun nurin jäähyn arvoisesti. SCH ylivoimalle ja tilanne näytti hyvältä. Heti yv;n aluksi luotiin hyvä paikka maalin eteen Hakuliselle, mutta ei uponnut. Vähän tämän jälkeen SCH ensin karvasi pallon takaisin joukkueelle, mutta rauhoitus tilanteessa vaihtoon menevän pelaajan ja pallollisen ajatukset meni ristiin joten karkea harha syöttö ja Raasepori rankaisi alivoimalla. Maalin jälkeen Kalteva namutteli yv:n aikana Aleksi "vain lainassa" Tiilolalle tyhjiin ja peli tasoihin. Erän lopulla vielä nähtiin muutamakin hyvä SCH:n maalipaikka, mutta palloa ei saatu maaliin. Varsinainen peliaika 5-5.

Jatkoaika asettui ehkä hieman yllättäen SCH:n kakkos kenttä aloittamaan. Ehkä valmentaja Kaipio oli kuullut, että Hakala halusi ratkaista pelin jatkoilla, jos sinne joudutaan. Hakala siis aloittamaan jatkoajan aloitukseen. Mitäpä sitä taksimies tekikään, kuin otti sata nolla aloitus voiton eteenpäin ja pieni siirto viereen Kaltevalle, joka laittoikin pallon tyyli puhtaasti vasempaan ylä nurkkaan. Jatkoaikaa kerkesi kulua vaivaiset 3 sekunttia.

Normaalilla tehokkuudella peli olisi voitettu suoraan, mutta tänään tehottomuus vaivasi ja Raasepori kiitti saaden yhden pisteen kotiin vietäväksi.

Tiilola 2+0, Hakulinen 1+1, Kalteva 1+1, Leino ja Pousi 1+0, sekä syötöt mieheen Toivonen, Hakala ja Nissi.

#Oxdog #Stadium

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 5 JA
(2 - 0) (0 - 2) (3 - 3) (1 - 0)
FBC Raseborg
0' Maali Tiilola Aleksi

0' Maalisyöttö Nissi Eetu

2' Maali Pousi Ville

11' Jäähy: 2min Vastustajan pelaaja

12' Jäähy: 2min Hakulinen Joonas

23' Maali Vastustajan pelaaja

27' Jäähy: 2min Siijärvi Autsi

29' Maali Vastustajan pelaaja

39' Jäähy: 2min Nissi Eetu

42' Jäähy: 2min Pousi Ville

43' Maali Vastustajan pelaaja

46' Jäähy: 2min Vastustajan pelaaja

47' Maali Leino Johannes

47' Maalisyöttö Hakulinen Joonas

50' Jäähy: 2min Tiilola Aleksi

53' Maali Hakulinen Joonas

53' Maalisyöttö Toivonen Ville

54' Maali Vastustajan pelaaja

54' Jäähy: 2min Vastustajan pelaaja

55' Maali Vastustajan pelaaja

56' Maali Tiilola Aleksi

56' Maalisyöttö Kalteva Toni

60' Maali Kalteva Toni

60' Maalisyöttö Hakala Valtteri
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Marraskuu   »
Kategoriat