Esittely
Ottelutilastot
SCH - NIB
2021-2022 - Miehet - MIESTEN 2-DIVISIOONA
Klo 17:00 Martin halli
16
Lok

Nissbacka Innebandy = Korso, tulee kylään


Ja lauantaina 16.10 taas mennään 2 divarissa. SCH saa vieraakseen Korson salibandyn, tarkemmin sanottuna Nissbacka Innebandy / NIB. Ottelu alkaa Martissa klo. 17:00

SCH on aloittanut kauden kahdella voitolla kun taas NIB:llä voitto ja tappio. Jo tässä vaiheessa kun kausi on aluillaan vihulaiset ovat pelanneet ristiin rastiin joten voimasuhteet hakevat vielä uomiaan.

NIB ei ole mikään helppo vastus, jos poppoo on pysynyt kutakuinkin samana kuin aiemmilla kausilla, on saatu selkäänkin takavuosina. Mutta mutta, Mustat saa liikkeelle kovan rosterin joten kovan työn saa NIB tehdä jos meinaa pysyä vauhdissa mukana.

Tulkaahan taas paikan päälle, sillä Aamuposti tuskin paria riviä enempää ottelusta kertoo. Liput kohtuulliset 0 €, kahviossa pannu kuumana (jos haluat juoda teetä 1. erätauolla, käy napsauttamassa vedenkeitin päälle ennen ottelun alkua


Ja uusia koronasuosituksia alla....

Kasvomaskisuosituksia päivitetty – Keusote kehottaa noudattamaan suosituksia

HUS-alueella koronaviruksen tapausmäärät ovat lähteneet edeltävällä viikolla nousuun, vaikka testaussuosituksia on kevennetty. Sairaalahoidossa olevien koronapotilaiden määrä on myös noussut.

Jotta tämänhetkinen epidemiatilanne ei huononisi, eikä jouduttaisi uusiin rajoitustoimiin, Keusote kehottaa edelleen noudattamaan maskisuosituksia.

HUS-Uusimaa alueellisessa koordinaatioryhmässä 7.10.2021 tunnistettiin maskien käytön tärkeys juuri nyt. Lisäkeinoja rokotuskattavuuden nostamiseksi tulee edelleen hakea.

Maskisuositus koskee 12 vuotta täyttäneitä ja tätä vanhempia.

Suositus maskin käytöstä koko väestölle rokotussuojasta huolimatta:

joukkoliikenteessä julkisissa sisätiloissa tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan, kuten*:sisätiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa
ravintoloissa uskonnollisissa kokoontumisissa kaikissa tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa ja joissa tartuntariski saattaa olla suuri
ulkotiloissa, jos joudut pitkäkestoiseen ruuhkaan, jossa liikkuminen vaikeutuu.
Suositus koronatestiin hakeutuvalle ja tulosta odottavalle: maskia on syytä käyttää aina matkalla koronavirustestiin ja ennen testituloksen valmistumista, jos on välttämätön syy liikkua kodin ulkopuolella.

Suositus vailla täyttä rokotussuojaa oleville:

maskia suositellaan käytettäväksi aina julkisissa sisätiloissa, jos henkilöllä ei ole täyttä rokotussuojaa tai sairastettua koronavirustautia alle kuusi kuukautta aikaisemmin.
* Suosituksen valmistelussa on hyödynnetty THL:n riskipotentiaalin arviointitaulukkoa (thl.fi).

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilöstö jatkaa edelleen maskien käyttöä, kuten työnantajat ovat aiemmin ohjeistaneet. Systemaattinen maskien käyttö on tärkeää työ- ja potilasturvallisuuden kannalta.

Opetuksen ja varhaiskasvatuksen osalta suositukset vahvistetaan, kun THL, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus ovat antaneet valtakunnallisen suosituksen.

Lue lisää: Keusoten koronasuositukset ja -rajoitukset

Lue lisää HUSin tiedotteesta: Kasvomaskien käyttöä tulee jatkaa


Melkoinen ilta 24 - 4


En tiedä oliko tässä mitään järkeä, pelataanhan kuitenkin 2 divaria.....NIB oli kovin vajaamiehisenä matkassa, mutta voisi sentään vähän yrittää. Korson suunnalla sosiaalisessa mediassa peräänkuulutettiin kunnioitusta vastustajaa kohtaan, ok mutta tämä on kilpaurheilua ja voi olla että keväällä lasketaan maalieroja kun haetaan paikkaa nousukarsintaan, onhan lohkossa muutama kova jengi joilla on tavoitteita ja ristiin tullaan pelaamaan. Kunnioitamme myös katsojia jotka saivat todistaa melkoista maalijuhlaa, olisimmehan voineen kävellä ja läpsytellä, olisiko se ollut oikein katsojia kohtaan?

Tuomarikaksikko Janica Wiklund ja Markus Kortesoja hoitivat hommansa kiitettävästi. Samoin iso kiitos toimitsijapöydälle, laitapojille ja katsojille.

Tilastot löytyy tuosta vierestä, ja SSBL:n sivuilta: https://salibandy.fi/tulospalvelu/, mainittakoon se että illan kauneimman maalin veivasi Elias Perätalo, kukas muukaan. Hattutemput merkittiin viidelle miehelle Miro Seppä 3+1, Toni Kalteva 3+3, Joel Vallinkoski 3+5, Aleksi Tikka 3+2 ja Ville Pousi 3+2, Aleksi Tiilola pisti yhden paremmaksi tehoin 4+3. Maalissa Arttu Kieksi 17/21. Kovin duuni oli kuitenkin Tri Haukka-aholla ja JoJo Lahtisella... 24 kertaa hanuri ylös penkistä ja jonon jatkeeksi onnittelemaan pelaajia.

Ensiviikolla vastus taatusti kovenee. Suomen Cup jatkuu lauantaina 23.10 Martissa, vastaansa SCH saa 1-divarin Hawksin. Ottelu alkaa 17:00. Ja sunnuntaina 24.10 matkataan Jokerien vieraaksi Tapulin Lehto Areenalle Helsinkiin, siellä ottelu starttaa 16:00 (Henrik Forsiuksen tie 2, 00750 Helsinki)


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
24 - 4
(9 - 1) (9 - 3) (6 - 0)
NIB
3' Maali Nissi Eetu

3' Maalisyöttö Pirinen Juuso

4' Maali Nimi

5' Maali Perätalo Elias

5' Maalisyöttö Tiilola Aleksi

7' Maali Pousi Ville

7' Maalisyöttö Valkonen Miro

8' Maali Tiilola Aleksi

8' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

10' Maali Tikka Aleksi

10' Maalisyöttö Leino Johannes

12' Maali Pousi Ville

12' Maalisyöttö Tikka Aleksi

13' Maali Seppä Miro

13' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

15' Maali Tikka Aleksi

19' Maali Vallinkoski Joel

19' Maalisyöttö Tiilola Aleksi

21' Maali Seppä Miro

21' Maalisyöttö Vallioniemi Janne

23' Maali Nimi

25' Jäähy: 2min Nimi

27' Maali Siijärvi Autsi

27' Maalisyöttö Pirinen Juuso

28' Maali Kalteva Toni

28' Maalisyöttö Pousi Ville

29' Maali Seppä Miro

30' Maali Leino Pasi

30' Maalisyöttö Nissi Eetu

34' Maali Valkonen Miro

34' Maalisyöttö Tikka Aleksi

34' Maali Tiilola Aleksi

34' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

36' Maali Tikka Aleksi

36' Maalisyöttö Kalteva Toni

36' Maali Vallinkoski Joel

36' Maalisyöttö Vallioniemi Janne

39' Maali Nimi

39' Maali Nimi

41' Maali Tiilola Aleksi

41' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

49' Maali Pousi Ville

49' Maalisyöttö Valkonen Miro

53' Maali Vallinkoski Joel

53' Maalisyöttö Tiilola Aleksi

56' Maali Kalteva Toni

56' Maalisyöttö Pousi Ville

57' Maali Tikka Aleksi

57' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

59' Maali Kalteva Toni

59' Maalisyöttö Seppä Miro
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Lokakuu   »
Kategoriat