Esittely
Ottelutilastot
SCH - Stars
2021-2022 - Miehet - Suomen Cup
Klo 17:00 Martinhalli
9
Lok

Ennakkoinfo


Suomen Cup 4. kierros

Suomen Cupilla jatketaan, Stars tulee kylään


Suomen Cup, 4. kierros on vuorossa la 9.10 ja ottelu starttaa Martissa klo. 17:00

Vastaan asettuu ennakkoon suuri yllättäjä Stars 5 - divarista, joka pudotti viimekierroksella Suomisarjan VSS:n. Mikä jengi Stars on... ei tietoa, onko siellä vanhoja yläsarjojen jäähdyttelijöitä vai tulevaisuuden lupauksia, vaiko toimiva yhdistelmä? No siihen saadaan vastaus lauantaina.

Stars = tähdet (onneksi on Google kääntäjä), on monenlaisia tähtiä. Vastustajan nimilista ei sano minulle mitään, sillä minulle suuria tähtiä on sählyssä Päivinen, Takala, Hägglund, Keinonen, Sebu, Jauhiainen, Kuri jne. sekä ainoa ISO MUSTA Veli-Pekka Ketola #13. Onko muuten kukaan miettinyt mistä aikoinaan tuli seuran värit.. # Porin Ässät

On aika katsoa tilastojen taakse, usein luetaan maalipörssiä ja siinä sivussa syöttöpisteitä. On kuitenkin joukko pelaajia ja toimijoita jotka ei loista tehoilla vaan tekevät joukkueen eteen 110 % duunia, ilman näitä ei olisi SCH:n edustusta, Janne Vallioniemi, Ismo Juvonen, Tomi Laaksonen, Johannes Leino, Joonas Hakulinen (alaraaja vamma), Elias Perätalo (alaraaja vamma), Aleksi Tikka, Tri. Haukka-aho sekä toimitsijapöydän Johanna Saha ja Maarit Pussinen.

Joukkueen taustatiimi Paavo "Panze" Koskelinin johdolla on tehnyt tarkkaa analyysiä tulevasta vastustajasta. Seuraava osio on veitsentarkka kopio saadusta analyysistä.

Lainaus alkaa:

"Stars on pelannut tällä kaudella 5 divarissa 2 ottelua. Molemmista voitot 9-3 ja 15-3 eli maaliero aika vakuuttava 24-6. Joukkue on pelannut erittäin tasaisesti kun pisteitä on kertynyt kaikille pelanneille mukaan lukien maalivahti. Molemmissa otteluissa mukana 13 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Reservissä näyttäisi olevan vielä 14 kenttäpelaajaa sekä yksi maalivahti.

Suomen Cup taival alkoi esikarsinnalla elokuun puolessa välissä. Kaksi peliä ja kasi voittoa. Toinen kierros oli elokuun lopussa. Hauska yksityiskohta on, että kaikki kolme peliä päättyi tuloksella 6-2. Kaksi voittoon ja yksi tappioon. Jälleen pienellä rosterilla eli 12+1 ja tehot jakautunut 10 pelaajan kesken. Kolmannella kierroksella kaksi ottelu ja niistä molemmista voitot. Tällä kertaa mukaan oli saatu jo kolme kenttää. Ja jälleen 10 pelaajaa pääsivät pisteille. Voitot tulivat PoResta ja IBK Tarkkasesta jotka molemmat pelaavat 3 divarissa. Todellinen yllätys kuitenkin tapahtui 25.9 kun Stars otti 7-5 voiton Suomi sarjassa pelaavasta VSS:stä. Liiton sivut eivät suostu avaamaan tarkemmin pöytäkirjaa, että tietäisi millaisilla rostereilla ollaan oltu matkassa. Olisiko VSS lähtenyt liian ylimielisesti peliin. Vai keskityttiinkö jälleen vain tuomarityöskentelyn arvosteluun kuten edellisen valmennuksen aikana. Vai oliko Stars vaan parempi sitä ei voida tietää. Heidän kovuus nähdään sitten lauantaina"

Lainaus päättyy:

Tervetuloa paikalle, ottelu on totta kai kaikille maksuton. HYPO pyörittää kahviota... saa nähdä mitä yllätyksiä he ovat loihtineet???

10 minuuttia ja ottelu oli taputeltu


Se alkoi ajassa 8:04 ja maali numero 6 tehtiin ajassa 18:10. 6 - 0 10 minuuttiin ja loppu oli tasokasta ja tasaista pelaamista. Olin varma että nyt katkeaa nuoren vastustajan selkäranka ja tulee todella ruma selkäsauna Starssille. Ei tullut, Stars nosti karvausta ja näytti esimerkillistä asennetta, vaikka toivoa voitosta ei ollut, kiitos siitä vastustajalle.

SCH teki sen mitä piti, jatkoon Suomen Cupissa, nyt odotellaan mihin "hieman" sekava otteluasettelu meidät heittää. SCH oli erinomainen koko rintamalla. Maalissa Toni Nurmi starttasi kautensa ja pelasi erinomaisen ottelun. Takaiskumaaleissa edessä ollut oma viisikko ei ollut terävimmillään, sillä ajoittain unohdettiin oma pallonhallinta pelaaminen ja mentiin mukaan "juoksukilpailuun". Muita nostoja; Janne Vallioniemi pelasi nyt "vanhan Jannen" tapaan, röyhkeyttä, jalkaa ja uhrautumista 60 min. Nuoret jatkaa hyviä otteitaan!

Katsomossa ilahduttavat 121 katsojaa, kiitos teille. Tuomarointi kauden alussa on ollut erinomaista, eikä poikkeusta tehty tälläkään kertaa, kaksikko Mikael Lehtonen ja Janne Sjögren hoitivat työnsä erinomaisesti. "Kynä" terävänä odottelen että edes hieman pääsisi arvostelemaan....

JOJO Pekka Koposelle ja pojat 2003 -2006 erityiskiitos kun jaksatte puurtaa laita / kaukalotalkoissa!

Toivoisin että valmentajat ja jojot toisivat joukkueensa katsomaan enemmän edarin pelejä, aina voisi oppiakin jotain, ainakin sen, miten coach Ville Toivonen keskittyy peliin, pelaajiin ja pelin ohjaamiseen. Ville käy pelaajien kanssa onnistumiset ja epäonnistumiset läpi ottelun sisällä eikä missään vaiheessa arvostele tuomareita, loistavaa toimintaa.

Tilastot: Ville Pousi 4 + 1, Toni Kalteva 2 + 2, Aleksi Tiilola 2 + 1, Joel Vallinkoski 1 + 2, Miro Seppä 0 + 2, Janne Vallioniemi 1 + 0, Miro Valkonen ja Johannes Leino 0 + 1, maalissa Toni Nurmi 16/20, Tri Haukka-aho melkein 1 kylmäpussi (onneksi ei rikkonut turhaan maksaa kuitenkin yli euron, Paavo Koskelin 2 teetä, Lahtinen 4 kahvia.

Lauantaina 16.10 jatkuu 2 -divari Martissa kun vastaan asettuu NIB. Ottelu alkaa klo. 17:00, koitellaan rakennella otteluennakkoa lähipäivinä.
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
10 - 4
(6 - 0) (0 - 0) (4 - 4)
Stars
8' Maali Vallinkoski Joel

8' Maalisyöttö Seppä Miro

12' Maali Pousi Ville

12' Maalisyöttö Kalteva Toni

12' Maali Vallioniemi Janne

12' Maalisyöttö Tiilola Aleksi

13' Maali Pousi Ville

13' Maalisyöttö Valkonen Miro

14' Maali Kalteva Toni

14' Maalisyöttö Pousi Ville

18' Maali Tiilola Aleksi

18' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

41' Maali Nimi

43' Maali Pousi Ville

43' Maalisyöttö Kalteva Toni

48' Maali Nimi

48' Maali Tiilola Aleksi

48' Maalisyöttö Seppä Miro

54' Jäähy: 2min Nimi

54' Maali Kalteva Toni

54' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

55' Maali Nimi

56' Jäähy: 2min Laaksonen Tomi

58' Maali Nimi

59' Maali Pousi Ville

59' Maalisyöttö Leino Johannes
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Lokakuu   »
Kategoriat