Esittely
Ottelutilastot
SCH - PIRKAT
2022-2023 - Miehet - Suomisarja B lohko
Klo 16:00 Martin halli
17
Syy

Kohti tuntematonta...


SCH - PIRKAT la 17.9.2022 klo.16:00 alkaen tehdään Martin hallissa pienimuotoista historiaa. Oli vuosi 2006 kun SCH perustettiin. Miesten edustus aloitti samana vuonna 2-divari taipaleensa jota kesti tovin, aina vuoteen 2022 (pitkän matikan lukeneet osaavat laskea vuodet)

Mielenkiintoisen tulevasta tekee sen, että käytännössä kaikki vastustajat ovat uusia siinä mielessä ettei sarjapelejä ole vastakkain pelattu. Onhan siellä myös rakas naapurimme, RSS Panthers joka on jo tahkonnut Suomisarjaa muutaman kauden.

Classic on hallinnut Suomen salibandya jo vuosia ja on ehdoton premium tuote. Kuten kaupoillakin, pitää salibandyllakin olla ns. halpis merkki, ja näin luotiin Pirkka perheeseen uusi tuote. Pirkat on kuitenkin lohkomme ehkä kovin joukkue, viimekausi tosin päättyi heillä putoamiseen 1-divarista, tavoite heillä lienee palata sinne kuluvan kauden päätteeksi.

Joten SCH aloittaa sarjansa heti syvästä päästä, tavoitteena kuitenkin 3 pistettä, kuten kaikissa otteluissa.

Ja koska rakastamme fanejamme, otteluun on tuttuun tapaan vapaa pääsy, tervetuloa kannustamaan Mustia!

Koska osaamme ja haluamme... (kuva Fotonissi / Elmo Nissi)


Runsas kotiyleisö oli saapunut katsomaan SCH:n historiallista avausta Suomisarjassa. 16 vuotta 2-divaria takana ja matka kovempiin peleihin alkoi.

Tiedettiin että vastassa on yksi sarjan kärkijoukkueista. Alku oli tarkkailua ja oman pelin hakemista, pientä jännitystäkin saattoi olla mukana. Oltiin hieman jäljessä syöttöjen ja vauhdin suhteen pari erää. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, toki Mustilla oli muutama "varma" paikka mutta ei uponnut. Toinen erä alkoi vastustajan kovalla prässillä ja tempo nousi, oltiin vielä hieman enemmän telineissä ja Pirkat veikin erän 1 - 4. Miro Valkonen sai kunnian viimeistellä SCH:n ensimmäisen maalin Suomisarjassa.

Kun SCH saapui kolmanteen erään pukukopista.... jotain oli tapahtunut pelaajien henkisellä puolella. Näki että jokainen pelaaja tiesi mitä osaa ja mihin joukkueena pystytään. Erä olikin Mustien näytöstä maalein 4 - 1. Erän lopussa tuomarikaksikko Jere Kuivaniemi ja Sami Rukkila näkivät Joel Vallinkosken pelissä rikkeen ja näin ollen antoi Pirkoille vielä mahdollisuuden kolmeen pisteeseen mutta maalissa loistanut Arttu Kieksi (18/23) hoiti pelin jatkoajalle.

Jatkoaika ei tuottanut tulosta vaikka Pirkat jatkoi ylivoimalla yli puolitoista minuuttia, joten edessä oli voittolaukauskilpailu, jota tahkottiin pitkään, olisiko ollut 7 tai 8 pari johon ottelu päättyi, Pasi Leino maalillaan varmisti Mustille 2 sarjapistettä.

Pirkkojen paras pelaaja oli ehdottomasti maalivahti Sebastian Saariniemi (13/18)

Katsomoon oli saapunut ilahduttavan paljon katsojia, tilastoihin merkittiin 118, mutta manageri Koskelin takoi exceliinsä luvun 143.... kiitos yleisölle äänekkäästä kannustuksesta!

Kausi on vasta alussa, mutta on meillä kova joukkue kasassa, tällä porukalla hyvä jatkaa saavuttamaan kauden tavoite, säilyttää sarjapaikka suoraan.

Torstaina 22.9 jatketaan Suomisarjaa Keravalla ja Suomen Cup jatkuu Martissa su 25.9, eiköhän näistä saada pikkuinen ennakkokin aikaan.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 5 VL
(0 - 0) (1 - 4) (4 - 1) (0 - 0) (1 - 0)
PIRKAT
2' Jäähy: 2min Nissi Eetu

26' Maali Vastustajan pelaaja

27' Jäähy: 2min Vastustajan pelaaja

29' Jäähy: 2min Vastustajan pelaaja

31' Maali Vastustajan pelaaja

32' Maali Vastustajan pelaaja

34' Maali Valkonen Miro

34' Maalisyöttö Kalteva Toni

35' Maali Vastustajan pelaaja

42' Maali Seppä Miro

42' Maalisyöttö Nissi Eetu

48' Maali Pasanen Mikko

48' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

53' Maali Tiilola Aleksi

53' Maalisyöttö Vallinkoski Joel

55' Maali Vastustajan pelaaja

59' Jäähy: 2min Vallinkoski Joel

65' Maali Leino Pasi
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Syyskuu   »
Kategoriat