Esittely
Ottelutilastot
BLACKBIRDS - SCH
2022-2023 - Miehet - Suomisarja B lohko
Klo 19:30 Kurkelan koulu
22
Syy

Torstai illan trilleri.... ja sunnuntaina Suomen Cup jatkuu


Nyt pääsee helpolla, kaksi ennakkoa samoilla tulilla.

To 22.9 klo. 19:30 Kurkelan koulu. Blackbirds Kerava, takavuosilta tuttu vastustajamme, joka teki "säbäloikan" hieman aiemmin kuin SCH. En millään muista miten kohtaamisissamme kävi 2-divarissa, eikä sillä ole oikeastaan mitään väliä. Nyt on uusi sarja, uudet pelaajat ja uudet haasteet. Keravan kollit aloittivat sarjan voitolla Ilvestä vastaan, Tampereelta haettiin pisteet 2 - 5 vierasvoitolla, tehomiehenä hääri tehoin 3+1 Sami Salminen.... tämä Mustien pakeille tiedoksi. Peli alkaa arkipeliksi myöhään, vasta klo.19:30 pallo ottaa ensimmäiset liikkeensä kohti Mustarastaiden maalia. Myöhäinen aloitusaika saattaisi aiheuttaa huolia joukkueelle, jos siihen ei olisi valmistauduttu. Kun koronasulku päättyi, tuli valmentajavelho Ville Toivoselta suora ohje, saattoi se olla käskykin, varsinkin pelaajiemme vanhemmalle ja kokeneemmalle kaartille. Perjantai ja lauantai treenit on aloitettava myöhemmin. Pelaajat uskollisina joukkueelle tietenkin, aloittivat vaelluksensa kohti Craftersia vasta klo. 20:00. Treeneihin haettiin eri vivahteita ja ärsykkeitä vaihtamalla välillä harjoitustilaa. Saimme voimaharjoitteluvideoita keskellä yötä, voin sanoa, nyrkkeilypallo sai kyytiä, joten voimaharjoittelua ei unohdettu!

Hypätkää R junaan, vyöhykelippu Keravalle ja Mustia kannustamaan.


Su 25.9 klo. 18:30 Martin halli. Suomen Cup, 3. kierros ja vastaan asettuu IBK Tarkkanen, joka pelaa 3-divaria. Mikä on IBK Tarkkanen, ei mitään tietoa... IBK antaa vivahteen että nyt on joukkue joka profiloituu ruotsinkieliselle segmentille, mutta Tarkkanen... jos se olisi von tai af Tarkkanen tähän voisi uskoa. Sunnuntaina nähdään miten Cupissa edetään, takkiauki ei voida lähteä otteluun, sillä huhupuheiden mukaan Tarkkaset tulevat kovaa ja vahvalla asenteella peliin.

Unohtakaa sunnuntaina "Tanssii tähtien kanssa" ja tanssahdelkaa Martin hallille. Painakaa "REC" niin voitte katsoa ohjelman myöhemmin (vain jos omistatte VHS tallentimen)


Rane oli kingi...


Niin vain kävi että Suomisarjan avaustappio koettiin torstai-iltana Keravalla. Blackbirds oli askeleen pari SCH:ta edellä. Paikkoja toki oli, mutta nyt ne jätettiin hyödyntämättä.

Peli eteni tasaisena toisen erän puoliväliin, jolloin Keravan kollit alkoi ratkaista ottelua maali kerrallaan itselleen, käyttivät kaikki maalipaikat tehokkaasti, kun SCH koputteli pariin kertaan maalin kehikkoja. Ja kuten maalivahtien tilastoista näkee, Kieksi 24/30, Kuusinen 13/15, ei me oikein paikkojakaan saatu vaikka pallonhallinta oli ok, pientä rohkeutta kaivataan muutamilta pelaajilta, aina kannattaa kokeilla.....varsinkin kun tiedetään että osataan.

Sunnuntaina 18:30 jatketaan Martissa Suomen Cupilla ja la 1.10 Marttiin saapuu Ilves Tampereelta.

Kaikkiin kotiotteluihin on vapaa pääsy!Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
BLACKBIRDS 7 - 2
(1 - 1) (3 - 1) (3 - 0)
6' Maali Pasanen Mikko

6' Maalisyöttö Perätalo Elias

7' Maali Vastustajan pelaaja

30' Maali Vastustajan pelaaja

30' Maali Vastustajan pelaaja

32' Maali Kalteva Toni

32' Maalisyöttö Juvonen Ismo

37' Maali Vastustajan pelaaja

52' Maali Vastustajan pelaaja

56' Maali Vastustajan pelaaja

57' Jäähy: 2min Huotari Topi

57' Maali Vastustajan pelaaja
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Syyskuu   »
Kategoriat