SCH - FOSU  8 - 7

Martin halli

Taistellen tärkeät pisteet!

Melkoisen trillerin saivat SCH ja FOSU aikaan.

Ottelu oli tasaista maalintekoa puolin ja toisin. Yksi synkkä hetki Mustilla osu toiseen erään kun FOSU tehtaili kolme maalia reiluun minuuttiin. Monella joukkueella olisi selkäranka napsahtanut mutta niin vain maali kerrallaan noustiin rinnalle ja ohi.

Ajassa 58:01 FOSU tuli tasoihin ja lähti hakemaan kolmea pistettä kuudella viittä vastaan, tämä kostautui, Aleksi Tiilolan syötöstä Joel Vallinkoski pisti pallon tyhjiin ja näin kolme pistettä jäikin Hyvinkäälle.

SCH:n tehot, Ville Pousi 3+1, Aleksi Tiilola 1+2, Toni Kalteva 2+0, Joel Vallinkoski 1+1, Mikko Pasanen 0+2, Johannes Leino 1+0 ja syötöt vielä Topi Nurmelle ja Elias Perätalolle. Maalissa Arttu Kieksille täysi työpäivä 24/31. Tuomarikaksikko Janne Ahonen ja Henri Halonen, ei aivan paras päivä heillä.

146 katsojaa sai nähdä huipputasaisen ja jännittävän ottelun, kiitos teille!

Tilastot

8 - 7

FOSU
3 - 32 - 33 - 1
1'MaaliTiilola Aleksi
1'MaalisyöttöPerätalo Elias
3'MaaliVastustajan pelaaja
5'MaaliKalteva Toni
5'MaalisyöttöPasanen Mikko
9'MaaliVastustajan pelaaja
16'MaaliVastustajan pelaaja
18'MaaliLeino Johannes
18'MaalisyöttöVallinkoski Joel
20'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
22'MaaliPousi Ville
22'MaalisyöttöTiilola Aleksi
26'MaaliVastustajan pelaaja
27'MaaliVastustajan pelaaja
30'MaaliPousi Ville
30'MaalisyöttöPasanen Mikko
32'Jäähy: 2minVastustajan pelaaja
41'MaaliKalteva Toni
41'MaalisyöttöPousi Ville
48'MaaliPousi Ville
48'MaalisyöttöHuotari Topi
58'MaaliVastustajan pelaaja
59'MaaliVallinkoski Joel
59'MaalisyöttöTiilola Aleksi