Kuulumisia seuran hallitukselta
12.9.2020 8:50 Uutisointi / Pääsivusto

Hallitustyöllä seuraa kehittämässä

SCH:n seuran hallitus koostuu tällä hetkellä seuran pelaajista tai pelaajien vanhemmista, jotka vapaaehtoisesti ja rakkaudesta lajiin ovat ottaneet vastaan tämän luottamustehtävän. Menneellä kaudella mukana olleet: Jani Ahola (puheenjohtaja) Saila Ahlgvist (vara pj. 3/ 2020 asti), Nana Lindholm (vara pj. 3/ 2020 alkaen), Timo Rantakömi, Vesa Hasu, Susa Meltola (varalla), Anu Kivistö varalla ( 6/2020 asti), Tero Paunonen ja Leena Mölsä (talousvastaava). Hallituksen tukena on ollut seuran palkallinen työntekijä Tomi Laaksonen.

Seuran hallitus on kokoontunut menneenä kautena virallisesti joka toinen kuukausi. Sen lisäksi hallitus on ollut kutsujana ja kutsuttuna lukemattomia kertoja erilaisiin palavereihin koskien olosuhteiden ja joukkueiden kehittämistä sekä haasteita. Jani Ahola on pääsääntöisesti edustanut seuraa olosuhdeasioissa ja saanut aikaan valtavaa eteenpäin vievää muutosta.

Menneellä kaudella olemme saaneet edistettyä talkoovoimin vapaaehtoisen rikostaustaotteen keruun velvollisuuteen liittyviä toimenpiteitä, tuottaneet seuran käyttöön viestintäsuunnitelman sekä uudistaneet erilaisia sopimuspohjia ja ohjeita esimerkiksi rahastonhoitajille ja joukkueenjohtajille. Seuralle on palkattu kaudelle 2020–2021 uusi valmennuspäällikkö Matti Kaipio ja konsultti Harry Virtanen, jotta jatkossa valmennusta pystytään suunnitelmallisesti ja rakenteellisesti tukemaan. Valmentajien ammattitaitoa kehitetään lisäksi tarjoamalla pääsy valmentajakoulutuksiin. Valmennuspäällikön ja valmennuskoulutusten avulla on tarkoitus kehittää ja vahvistaa yhteistä osaamista sekä tuottaa seuralle yhteinen eteenpäin vievä strategia, jolla seura on vetovoimainen ja pysyy pelillisessä kehityksessä suurien seurojen mukana.

Taloudenseurannan ja prosessien selkeyttämisen suhteen Leena Mölsä ja Tomi Laaksonen ovat tehneet valtavan työn niin seuran taloushallinnon kuin käytännön toimenpiteidenkin osalta. Joukkueiden taloudenseurantaa sekä rakenteellisia että toiminnallisia puolia on kehitetty entisestään. Yhteistyötä on rakennettu eri toimijoiden kuten Hyvinkään Tahkon kanssa ja lisätty volyymiä kerhotoimintaan.

Koronan vuoksi on jouduttu perumaan yhteisöllisyyteen perustuvia tapahtumia kuten seuran päätöstapahtuma ja toimihenkilöturnaus. Joukkueenjohtajille ja rahastonhoitajille on järjestetty koulutusta etäyhteyksin, mikä on onnistunut hienosti.

Tulevia vuosia ajatellen muutos ja kehittämissuuntia on useita. Hallitusta ja seuraa tulee työllistämään olosuhteisiin liittyvät neuvottelut tilojen ja niiden soveltuvuuksien suhteen. Hallituksen päätöksentekoa tuodaan lähemmäs seuran jäseniä julkaisemalla kokousten asialistat ja pöytäkirjat sovitussa formaatissa. Tärkeintä on lisätä yhteisöllisyyden tunnetta ja ajatusta siitä, että toimimme seurana yhdessä eikä erikseen joukkueina. Yhteisöllinen ja johdonmukainen tekeminen houkuttelee mukaan uusia harrastajia.

Kohta järjestettävässä vuosikokouksessa seuralle valitaan jälleen uusi hallitus. Jokaisen seuran jäsenen on mahdollista päästä vaikuttamaan seuraan ja siellä tehtäviin asioihin sekä osoittaa halunsa yhteisten asioiden ratkaisemiseen. Seura ei ole koskaan hallitus vaan seuran muodostaa sen joukkueet jäsenineen.

Kiitos pelaajat, toimihenkilöt, vanhemmat, palkatut työntekijät ja hallitus viime kaudesta ja tsemppiä kauteen 2020-2021!

Rakkaudesta lajiin!

Terveisin: hallituslaiset


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Marraskuu   »
Kategoriat