Miesten uusi valmennus
29.6.2021 7:47 Uutisointi / Miehet

Uusi käskijä miehille

Kesän helteet toi muutoksia miesten valmennukseen. Uusi päävalmentaja löytyi nopeasti. Ville Toivonen hyppäsi remmiin saman tien, avukseen hän saa Joel Vallinkosken joka jatkaa peliuraansa. Alla hieman tarkemmin Villen ajatuksia:

Tausta: Salibandya yli 20 vuotta, pelannut jokaisella tasolla 1-6. Divarissa Valmentanut vajaan 10 vuotta eri ikäisiä junioreita, sekä toiminut useamman kauden pelaajavalmentajan roolissa 2.divisioonassa.

Mikä muuttuu: Ei tässä suuren suuria muutoksia lähdetä raivolla paaluttamaan, mutta tiettyjä askelia otetaan jolla harjoittelukulttuuria saadaan eteenpäin, joka sitten toimii perustana tulevaisuutta ajatellen.

Pelitapa: Kyllä me pallonhallintaan tullaan vahvasti luottamaan, ja jos jostain syystä menetetään niin aktiivisesti haetaan kuula takas omalle jengille. Ei missään nimessä mitään liian piirrettyä stiga-kiekkoa kuitenkaan ole tarkoitus pelata, vaan enemmän tarkastellaan peliä tilanteiden mukaan ja miten toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tavoitteet: Suurin tavoite on kehittää toimintaa ja ottaa niitä tärkeitä askeleita eteenpäin. Ja tietysti, kyllä me halutaan voittaa jokainen peli.

Minkälainen joukkue lähtee kauteen:

Valmis ja nälkäinen. Viime kauden katkaisi korona eikä päästy pelaamaan noususta, josta varmasti saadaan lisäboostia tulevalle kaudelle.

Rosteri on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoria pelaajia, sekä rosterin laajuus on valtavan hieno juttu. Saadaan hyvä pöhinää treeneihin kun pelipaikoista on kova ja rehellinen kilpailu.

Muuta: Toivottavasti kauden alkaessa saadaan taas yleisöä kotipeleihin, jotta yhdessä päästään tekemään Martin hallista taas se paikka missä vierasjoukkueet ei viihdy.

Nähdään hallilla!


M Edustus alkaa olla nipussa, joitakin nimiä saattaa vielä tulla.

Tässä runko:

Jere Karjalainen, Toni Nurmi, Eetu Nissi, Miro Valkonen, Tomi Laaksonen, Johannes Leino, Toni Kalteva, Joonas Hakulinen, Janne Vallioniemi, Elias Perätalo, Arttu Kieksi, Aleksi Tiilola, Ville Närvä, Atte Siijärvi, Atte Kiljunen, Joel Vallinkoski, Aleksi Tikka, Ismo Juvonen, Risto Rautjärvi, Ville Pousi, Miko Helin, Juuso Pirinen.

Päivitys 8.6.2021. Maalivahti Joona Tikkanen (#31) siirtyy suomisarjajoukkue Kosken Dynamosta Mustiin! Joona on syntynyt 1998.

Päivitys 11.6.2021. Hyökkääjä Pasi Leino (#89) siirtyy suomisarjajoukkue Kosken Dynamosta Mustiin! Pasi on syntynyt 1998.

Päivitys 26.7.2021. Hyökkääjä Miro Seppä (#21) SCH:n omaa "junnutuotantoa"

Päivitys 12.8.2021. Hyökkääjä Elmo Nissi (#12), Nurmijärven junnuja

Toimihenkilöt, Paavo Koskelin, Pekka Haukka-aho, Jukka Kuri ja Marko Lahtinen


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Marraskuu   »
Kategoriat