SCH:n vuosikokous kutsu
25.8.2021 14:41 Uutisointi / Pääsivusto

Tervetuloa sääntömääräiseen vuosikokoukseen 6.9.2021

Seura tarvitsee uusia innokkaita Säbävaikuttajia, osallistu vuosikokoukseen!

Vuosikokous: 6.9 klo. 18.00 Kipinän kabinetti A112, Kenkätehtaankatu 1

Oletko sinä kiinnostunut vaikuttamisesta ja salibandy on lähellä sydäntäsi. Seuran vuosikokouksessa valitaan tulevalle kaudelle 2021- 2022 uusi hallitus ja päätetään seuran kannalta tärkeitä asioita. Hallituksen tehtäviä on jäämässä erovuorojen ja henkilökohtaisten syiden vuoksi vapaaksi, joten tehtäviä on tarjolla niin puheenjohtajan kuin taloudenhoitajan kuin rivijäsentenkin tehtäviin. Taloudenhoitajalle ja puheenjohtajalle maksetaan 200e/ kk palkkiota tehtävästään.

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu mm. seuran keulakuvana oleminen, hallituksen koordinointi ja kokousten valmistelu, hallinnolliset asiat ja niistä tiedottaminen sekä yhteydenpito seuran työntekijöihin.

Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluu: laskutuksen sekä seuran ja joukkueiden talouden seuranta, seuran talousarvion laatiminen, joukkueiden toimihenkilöiden ohjeistaminen ja talouskäytänteiden kehittäminen. Taloudenhoitaja pitää seuran hallituksen ajan tasalla taloudellisesta tilanteesta. Kokemusta vastaavasta toimesta ei tarvitse olla. Tehtävässä vaaditaan kuitenkin järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja, kykyä omaksua ja seurata ohjeita sekä uskallusta ottaa vastuuta. Kirjanpidosta huolehtii tilitoimisto. Seuralla on käytössä Visma Netvisor. Järjestelmä on helppokäyttöinen eikä sen tarvitse olla entuudestaan tuttu.

Annamme mielellämme sinulle lisätietoa tehtävistä ja muistutamme, että seura ei ole toimintakelpoinen ilman toimivaltaista hallitusta. Vuosikokouksessa saa äänioikeuden, kun jäsenmaksu 35e seuraan on maksettu kaudelle 2021-2022. Jäsenmaksun voi maksaa myös paikanpäällä.

Kokous toteutetaan hybridinä, joten ilmoitathan jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteydellä. Ilmoita asiasta seuratyöntekijällemme Tomi Laaksoselle viimeistään 6.9 klo. 12.00 mennessä, kiitos.

Tervetuloa!

T. Seuran hallitus


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Marraskuu   »
Kategoriat