P15 alkusarja loppusuoralla
P14-P16 Pojat 2008-2010Julkaistu: 27.11.2023 14.35

P15 alkusarja loppusuoralla

SCH Mustalla alkaa P15 haastajan alkusarja olla lähellä päätöstään.

Pari viikkoa sitten joukkue kohtasi Esport Areenalla AskUn ja Tiikerit. AskUa vastaan Musta oli alkuvihellyksestä lähtien hyvin pelin ytimessä ja paineli lopulta 6-2 voittoon. Tiikereitä vastaan kaasupoljinta painettiin vielä tukevammin pohjaan ja 10-2 voitto tuloksena. Viimeisen päälle hienot pelit joka jätkältä, ei voi muuta sanoa!

Sunnuntaina pelattiin Campo Centerissä kaksi keskenään hyvin erityyppistä peliä.

Ensin vastaan tuli lohkon jumbo LoSB/VSS. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt otteluun keskeyttämiseen 12 maalin erolla ja samalla tavalla kävi tälläkin kertaa, kun tasaiseen tahtiin tulleiden onnistumisten myötä pilliin puhallettiin kolmesti Mustan 12-0 voiton merkiksi. Nollapeli kertoo että puoluspelissä ei löysää annettu ja maalivahtimme #54 oli hereillä ja satavarma oikeilla hetkillä.

Päivän toinen peli olikin paljon tasaisempi koitos sarjakärki Tuomarilan Urheilijoita vastaan. TU karkasi jo 1-5 johtoon, kunnes kolmannen erän erittäin kovalla rynnistyksellä Musta kiri tasoihin 5-5 lukemiin. Johtoasemakin oli hyvin lähellä, mutta tällä kertaa draaman kaari oli toisenlainen, kun TU iski ylivoimalla voittomaalin ja lopussa yhden vielä tyhjiin. Kova pienten marginaalien peli, josta Mustan voitto ei olisi ollut vääryys.

Ennen viimeistä alkusarjan pelikierrosta Musta on sarjataulukossa hienosti kakkosena ja hyvissä asemissa selvittämään tiensä karsimaan alempaan kilpajatkosarjaan. Tämä ratkeaa kahden viikon päästä Askolassa, pysykää kanavalla!