Tallinnassa onnistumisia!
P14 Pojat 2011Julkaistu: 28.05.2024 08.18

Tallinnassa onnistumisia!

Huh mikä reissu – tiimi kävi tutustumassa kesäiseen Tallinnaan.

Tähtäimessä oli mukava yhteinen kauden päätösreissu isolla porukalla sekä saada erilaisia, kovia ja kansainvälisiä joukkueita vastaan, joten pelitkin päädyttiin pelaamaan vuotta vanhempien Boys 2010 sarjaan. Kelit suosi trooppista kevätretkeä kun lämmin sää helli ja aurinko paistoi ekasta hetkestä saakka läpi viikonlopun.

Tavoitteet täyttyi ja lopputuloskin upeasti kahdeksan parhaan joukkoon kun mukana oli ennätykselliset 30 joukkuetta. Saldona 3 voittoa, 1 tasapeli ja lopulta tappio puolivälierässä latvialaista kaksinkertaista turnausvoittaja (2023 ja 2024) FK Kursia vastaan niukasti 2-1.

Kaikkiaan pääsimme pelaamaan kolmea latvialaisjoukkuetta vastaan ja mielenkiintoisesti jokainen kohtaaminen päättyi 2-1 tulokseen, kaksi meidän voittoon ja viimeinen siis tappioon puolivälierässä.

Oman ikäisellä 2011 joukkueella pelaaminen tarkoitti myös kohtaamista ”hieman” suurikokoisempia vastustajia vastaan kun valtaosin muilla 2010 pelaajia (ja 2009 pelaajiakin), varsinkin latvialaisjoukkueissa oli fyysisiä suurikokoisia pelaajia, mutta silti kamppailutilanteissakaan ei annettu tuumaakaan periksi.

Jokainen peli oli alusta saakka tiukkaa vääntöä ja upeasti kovissa paikoissa pelaamaan tottunut ja rutinoitunut jengimme näitä pelejä käänsi eduksemme, alkulohko puhtaasti läpi ilman tappioita ja ekalta pleijarikierrokseltakin maalin voitolla eteenpäin.

United – Ilves Salibandy 4-2

United – Rigas Lauvas (LV) 2-1

United – EräViikingit Musta 3-3

Neljännesvälierä United – Rubene (LV) 2-1

Puolivälierä United – FK Kurzi (LV) 1-2

Iso kiitos myös meidän kannattajajoukolle, joka ”voitti” oman pelinsä kerta toisensa jälkeen upealla ja äänekkäällä kannustuksella – tunnetta ja fiilistä oli pelissä 😊

Reissusta jäi hienot muistot – yhdessä tekemistä niin syömisen, olemisen, liikkumisen ja mm. uimisen parissa kylpylässä ja uskaltautuivat jotkut jopa mereenkin saakka.

Turnaustulokset (Pelasimme lohkossa F): https://tallinkfloorballde2024.torneopal.fi/taso/s...