Aluelopputurnauksessa hopealle!
P14 Pojat 2011Julkaistu: 08.05.2024 13.37

Aluelopputurnauksessa hopealle!

Huikea kausi päätökseen upealla tavalla - hopeat mukaan!

Viime viikonloppuna pelattiin Etelän kilpasarjojen aluelopputurnaus parhaiden kesken ja meidän urakka aloitettiin jatkosarjassa saavutetun 3. sijan ansiosta suoraan puolivälieristä ErVi Mustaa vastaan. Dominoiva ja ehjä esitys päättyi lopulta murskaavaan 13-1 voittoon joukkuetta vastaan, jonka kanssa edelliset neljä kohtaamista ovat olleet tasaisia maalin-kahden pelejä. Lauantai pakettiin loppuverkoilla ja kohti sunnuntain semejä.

Lentokeli jatkui sunnuntain välierässä edellisen vuoden mestari Oilers Blackia vastaan. Kauden ehjin ja paras peliesitys tärkeään paikkaan ja lopulta 6-2 voitto takasi paikan finaaliin. Ottelu ratkesi lopullisesti vasta kolmannessa erässä tiukkojen vaiheiden jälkeen, mutta kokonaiskuvaa katsoen laukaukset Unitedin hyväksi 28-8 kertoo laadukkaasta suorittamisesta, vahvasta fokuksesta ja sitoutumisesta pelitapaan.

Finaalissa vastassa tuttuakin tutumpi ErVi Sininen oli tällä kertaa liikaa ja peli heille 5-2 vaikka laukaisutilasto tässäkin voitetettiin, kuitenkaan maalinteon tehokkuutta ei saatu esiin halutulla tavalla. Hyvä ok-esitys tämäkin joukkueelta, mutta se "ok" harvoin riittää finaalissa ja myönnettäköön, että ErVi oli parempi ja ansaitsi voiton - kokonaisuudessaan kauden vahvin joukkue. Onnittelut ErVille!

Upea lopetus kauteen johon on mahtunut yhtä ja toista - hyvin tiivis yhteenveto kaudesta alla

Lopputurnauksen tulokset

Unitedin kausi 2023-2024

United - Kilpajoukkueen menestyskautta voi vain hehkuttaa! Olemme saavuttaneet upeita tuloksia ja kehittyneet valtavasti kauden aikana.

Sarjasijoituksemme ylemmässä kilpasarjassa, toinen ja kolmas, huipentuivat siis huikeaan hopeamitaliin Etelä-Suomen kovimmassa sarjassa, ja ainoastaan ErVi oli edellämme.

Huomioitavaa play-off peleistä on myös se, että kannustusryhmämme voitti kirkaasti kultaa, iso kiitos ja kumarrus

Käsien taputusKäsien taputusKäsien taputus

Lisäksi Eerikkilän valtakunnallisessa turnauksessa, jossa mukana maan kovimmat joukkueet, saavuttamamme hopea on todellinen ylpeydenaihe. Tämän arvoa nostaa se, että ylialueellisen turnauksen voittaja kaadettiin nyt lopputurnauksen välierissä matkalla finaaliin. Koko kauden voitonjuhla ei rajoitu tähän, vaan joukkueemme on napannut kolme muutakin turnausmitalia kovimmista kilpasarjan turnauksista.

Bonuksena jokainen joukkueemme 15 pelaajasta on päässyt edustamaan ikäluokkansa maajoukkuetapahtumissa Kohti tuleva nyrkki

Edessä on vielä kauden päätöksen kruunaava turnausmatka Tallinnaan, jossa odottaa pelaaminen vuotta vanhempien sarjassa.