P11 Puffet Cup Espoossa
21.9.2019 10:39 Uutisointi / F2 Pojat / P11

SCH p11 avasi kauden Espoon turnauksessa

Kausi startattiin vauhdilla Espoon EsportArenalla pidetyssä Puffet-turnauksessa kahden joukkueen voimin viime viikon sunnuntaina. Osallistuimme F-poikien sarjaan Tiikerit ja Jaguaarit joukkueilla, joka tarkoitti pelaamista oman ikäluokan joukkueiden ja pelaajien lisäksi myös vuotta vanhempia vastaan.

Turnaus oli hyvä ja onnistunut kokemus pienestä säätämisestä huolimatta ja saimme pelata 4 ottelua molemmilla joukkueilla tiiviisti yhden päivän aikana. Ottelut olivat kestoltaan ”normaaleja” 2 x 15 minuuttisia, joten saimme pelata väsymiseen saakka 16:sta innokkaan pelaajan voimin.

Väsymys ei kuitenkaan pelaajien otteissa näkynyt vaan yritteliäisyys, innokkuus, kannustus ja hyvä tsemppaus loistivat läpi koko päivän läsnäolollaan, sama myös kannustusjoukkojen osalta. Pitkä päivä kruunattiin turnauksen nimen mukaisesti Puffet-jädeillä.

Tuloksellisesti peleistä saatiin komeasti tasapeli, 4 voittoa ja 4 tappiota. Ja kaatuihan matkalla mm. myös turnauksen lopulta voittanut Blackbirdsin joukkue luvuin 10-6.

Tarkemmat tulokset näet täältä https://puffet.loiske.net/sarja.php?id=238


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Syyskuu   »
Kategoriat