Ylimääräinen vuosikokous keskiviikkona 2.10.2019
25.9.2019 12:10 Uutisointi / Pääsivusto

Ylimääräinen vuosikokous 2.10.2019

Sport Club Hyvinkää ry:n vuosikokouksessa ei saatu valittua seurallemme uutta hallitusta. Luottamushenkilöiden valinta siirtyi uuteen kokoukseen. Tällä hetkellä olemme tilanteessa jossa seuralla ei ole lain vaatimaa toimielintä. Yhdistys ei voi, lain puitteissa tai käytännössä, toimia ilman hallitusta. Tilanteesta johtuen seurassa ei ole nimenkirjoitusoikeudellista henkilöä, eivätkä asiat edisty koska hallitusta ei ole valittu. Vanhojen hallitusjäsenten pitämä hallituksen kokous ei olisi laillinen ja päätösvaltainen. Tilanne on kestämätön, ja voi aiheuttaa seuramme toimintaedellytysten loppumisen. Se taasen tarkoittaa yhdistyksen purkamista, ja SCH:n olemassaolon päättymistä.

Hallitustehtävä ei ole sellainen, joka vaatisi mitään erityisosaamista. Seuraamme palkatut valmennuspäällikkö, sekä seuratyöntekijä kykenevät hoitamaan juoksevat asiat, eikä hallituksen jäsenten työtaakka ole kohtuuton. Puheenjohtajan sekä taloudenhoitajan tehtävät vaativat eniten aktiivista osallistumista, mutta ovat kuitenkin hyvin tehtävissä ilman tohtorintutkintoa. Näihin kahteen tehtävään sekä allekirjoittanut, että poistuva taloudenhoitaja Johanna Saha antavat kyllä perehdytyksen.

Siirtyvästä hallituksesta ei jatkajia ole. Tämä ei johdu siitä, että oltaisiin hylkäämässä uppoava laiva, vaan muuttuneet elämäntilanteet ja pitkät hallitusurat huutavat muutosta. Omalla kohdallakin on niin monta rautaa tulessa, että energia alkaa olemaan vähissä. En halua hoitaa tehtävää huonosti, joten on parempi siirtää "valtikka" eteenpäin.

Uudella hallituksella on edessään, aina jatkuva, organisaation toiminnan kehittäminen sekä ylläpitäminen. Toimintaympäristö on muuttunut, ja tulee muuttamaan seuramme toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Toimintamallien ja koulutusten kehittäminen on tässä avainasemassa. Hyvinkäältä puuttuu täysikokoinen matolla varustettu halli, ja tämän eteen on uurastettu jo vuosia. Monet asiat ovat sellaisia, että vanhoilla hallituksen jäsenillä löytyy tietoa ja sydäntä olla mukana näissä projekteissa, vaikka varsinaisessa hallitusasemassa ei olisikaan.

Lisätietoja tehtävistä saa olemalla minuun yhteydessä sähköpostilla jani.ahola@sch.fi, tai puhelimitse 040 779 4471.

Jani Ahola
VT. Puheenjohtaja
Sport Club Hyvinkää ry

Nyt olisi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää saada seurallemme uusi, toimiva hallitus. Siksi kutsumme koolle ylimääräisen vuosikokouksen 2.10.2019.

Sport Club Hyvinkää ry:n hallitus kutsuu koolle ylimääräisen vuosikokouksen, joka pidetään Hyvinkään yhteiskoululla 2.10.2019 kello 18.00 alkaen.

Vuosikokouskutsu on julkaistava vähintään 7 vuorokautta ennen varsinaista kokousta.
Jokaisella liittymismaksunsa ja kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa maksaneella 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä, kunniajäsenellä ja kunniapuheenjohtajalla sekä ainaisjäsenellä, kannattajajäseniä lukuunottamatta, on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Jäsenmaksu kevään kokouksen päätöksen mukaan on 30 euroa, sekä 60 euroa liiton sarjoissa pelaavilta pelaajilta. Kokoukseen osallistuminen vaatii 30 euron maksun suorittamista. Seuran jäsenlistoilla oleville henkilöille tulee sähköpostiin automaattisesti lasku. Jos haluaa osallistua kokoukseen, mutta ei ole laskutuslistalla, olkaa yhteydessä Johanna Sahaan johanna.saha@sch.fi , jolloin hän lähettää Teille jäsenmaksulaskun.


Sport Club Hyvinkää ry ylimääräinen vuosikokous

Päivä: Ke 2.10.2019
Aika: Klo. 18.00
Paikka: Hyvinkään yhteiskoulu, Uudenmaankatu 17, 05800 Hyvinkää

Esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen

  • Puheenjohtajan valinta
  • Sihteerin valinta
  • Kahden pöytäkirjan tarkastajan valinta
  • Kahden ääntenlaskijan valinta

3. Todetaan läsnäolevat äänioikeitetut jäsenet
4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
5. Esityslistan hyväksyminen
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja kahdeksi toimikaudeksi, 3-5 varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä. Valitaan kaksi toiminnan tarkastajaa kaudelle 2019-2020
7. Sport Club Hyvinkää ry toimintamahdollisuudet
8. Muut asiat
9. Seuraava kokous
10. Kokouksen päättäminen

Hyvinkäällä 25.9.2019
Jani Ahola
VT. Puheenjohtaja
Sport Club Hyvinkää ry

   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat