Uhkakuvat poistuvat - SCH saa hallituksen muodostettua
2.10.2019 23:53 Uutisointi / Pääsivusto

Hallitus saatiin kasaan ennätysyleisön läsnäollessa

Vaara on tämän vuoden osalta ohi ja SCH:lla on kasassa uusi hallitus. Kokoonpano onkin nyt hyvin uusi, sillä vain puheenjohtaja on jatkava.

Ylimääräistä vuosikokousta vietettiin, historiallisesti, noin kahdenkymmenen jäsenen kesken. Tästä heti suuri kiitos kaikille osallistujille! Seuran hallitukseen halukkuutta osoitettiin myös sähköpostivaltuutuksilla, joten puheenjohtajaa lukuunottamatta, paikat täyttyivät nopeasti. PJ roolista, sen tehtävistä ja vastuista käytiin pitkiä keskusteluja. Tehtävään oli yksi halukas, joka kuitenkin ymmärrettävästi totesi roolin olevan hyvin työläs täyttää, tuntematta miten seura taustojen osalta toimii. Puheenjohtajan roolista oli allekirjoittanut jo etukäteen päättänyt, että puheenjohtajan puuttumiseen homma ei seura voi kaatua, joten päätin jatkaa, jos todellinen tarve on. Olenkin nyt seuramme toteuttavassa elimessä se jatkumo, joka tietoa ja kokemusta vie uusille tuoreille tekijöille. Minun henkilökohtaisesti suurimmaksi haasteekseni tuleekin nyt avustaa uutta hallitusta urallaan, jotta heistä vuoden päästä jatkavat olisivat valmiina haasteisiin myös uuden puheenjohtajan kanssa.

Vuosikokouksen kohta; "SCH toimintamahdollisuudet" muuttui onneksemme paljon pirteämmäksi aiheeksi, kuin mitä se olisi ollut jos hallituksen muodostaminen olisi osoittautunut tässäkin kokouksessa mahdottomaksi. Nyt pääsimme keskustelemaan avoimesti tiedostetuista ongelmista, sekä niistä mahdollisista keinoista joilla seuramme toimintaa ja yhteistyötä saataisiin vietyä eteenpäin.

Kiitoksia myös luottamuksesta teille, ketkä olette jatkamistani seuran hallituksessa pyytäneet. Vaikka osan teistä kanssa asioita ei ole aina nähty aivan samalta kantilta, niin kaikessa olemme kuitenkin aina sopuun päässeet! Siis kiitos teille, kuten muillekkin seuran jäsenille sekä kokoukseen osaa ottaneille. Haluan että minä itse, sekä uudet hallitukseen valitut, voimme olla luottamuksenne arvoisia myös jatkossa.

Hallituksella on vielä edessään järjestäytymiskokous, joka järjestynee ensi viikolle. Palataan hallituspesteihin sitten kun ne tiedämme!

Näissä merkeissä onkin mukava toivottaa teille kaikille mukavaa ja menestyksekästä kautta!

Jani Ahola
Puheenjohtaja
Sport Club Hyvinkää ry

Uudet hallituksen jäsenet:
Ahlqvist Saila
Hasu Vesa
Lindholm Nana
Mölsä Leena
Paunonen Tero

Varajäsenet:
Kivistö Anu
Meltola Susa
Rantakömi Timo
   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat