Hallitus kokoontui keskiviikkona 12.2.2020
12.2.2020 22:47 Uutisointi / Pääsivusto

SCH:n hallitus kokoontui toistamiseen tänä vuonna

Hallitus kokoontui keskiviikkona 12.2.2020 toistamiseen uudelleen järjestäytyneellä hallituskokoonpanolla. Seuramme menetykseksi syksyllä 2019 vuosikokouksessa varapuheenjohtajaksi valittu Saila Ahlqvist ilmoitti vuoden vaihteessa eroavansa hallituksesta. Näin ollen hallitus äänesti yksimielisesti jäsenistöstään uudeksi varapuheenjohtajaksi Nana Lindholmin. Muilta osin hallitus varajäsenineen säilyi ennallaan.

Keskiviikon kokouksessa keskustelussa olivat mm. seuramme olosuhdeasiat. Olosuhteemme ovat olleet paljon keskustelussa, etenkin seuramme sisällä ja kaupungin virkamiesten kanssa käydyissä kokouksissa jo vuosia. Martintalon halli tilana on Salibandyliiton mittavaatimukset täyttävä, mutta alustana parketti ei täytä vaatimuksia ja liiton poikkeuslupa parkettialustalla pelaamiseen loppuu tämän kauden loppuun. Olisi saatava matto, jonka päällä pelata. Asia on onnellisesti jo edennyt ja asia on menossa valtuuston käsittelyyn, valtuustoaloite on miltei valmis ja asiaa käsitellään seuraavassa kaupunginvaltuuston kokouksessa 23.3.2020 klo:18.00. Valtuuston kokoukset ovat avoimia yleisölle ja myös paikan päälle saa mennä kuuntelemaan. Jos et pääse katsomaan lähetystä livenä, voit katsoa valtuustokokouksen tallenteen kahden viikon ajan sivulla www.hyvinkaa.fi/valtuustolive.

Myös erilaisista hallihankkeista oli puhetta ja eri vaihtoehdot ovat Olosuhde-työryhmän käsittelyssä ja kartoitettavana.

Hallitus on lokakuusta alkaen valmistellut, koonnut ja päivittänyt ohjeistuksia joukkueiden taustahenkilöiden tueksi ja valmistuneet ohjeet ovat jo julkaistu kotisivuillamme ja lisää ilmestyy ohjeiden valmistuttua. Pian julkaistaan muun muassa seuramme viestintäsuunnitelma, joka pohjautuu hyvinkääläisten urheiluseurojen eettisiin periaatteisiin, joihin SCH on seurana sitoutunut.

Katsausta tehtiin myös tulevaan ja toiveissamme on yhdessä tehden yhteistä toimintaamme kehittävä seura. Suunnitteilla onkin yhteisöllisyyttä lisäävä ja kilpailuhenkeä kunnioittava seuramme historian ensimmäinen Toimihenkilö-turnaus. Suunnittelutyö on aloitettu ja haaveissa on iloisen perinteen ensimmäinen tapahtuma, joka näillä näkymin ajoittuu kesäkuun alkuun. Lisää infoa tästä toimihenkilöille tulossa.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran 24.3.2020.


   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Heinäkuu   »
Kategoriat