SCH:n kauden 2020 - 2021 valmennus
17.4.2020 21:03 Uutisointi / Miehet

Kovaakin kovempi kaksikko jatkaa!

SCH miesten edustus on tehnyt valmennussopimuksen kovan kaksikon kanssa. Kevätkaudeksi 2020 mukaan hypänneet Matti Kaipio, apunaan Harry Virtanen jatkavat SCH:n valmentajina kauden 2020 - 2021. Kaksikolla on kova halu viedä Hyvinkääläistä salibandya eteenpäin ja nostaa se sille tasolle mille se kuuluu. Selkeä tavoite on nostaa SCH seuraavalle sarjatasolle, joka nyt jäi Corona pirulaisen takia arvailujen varaan. Tavoite on nousu pykälää ylemmäksi.

Myöhästyimme pääsiäsisestä ja jäimme ilman pääsisäimunaa, joka meni Pääsiäispääkaupunkiin Riihimäelle, mutta meille tulikin joulu etuajassa ja saimme kaksi "kovaa" pakettia!

Joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla, vanha runko on pääosin jatkamassa ja uusia nimiäkin on tulossa. Ja mikä parasta, omia junnuja on nousemassa miesten joukkueeseen ja on sieltä tulossa ulkoakin kovia junnuja ja muita kovia tekijöitä sparraamaan tuttuja edarin kasvoja. Toki joukkue ei ole vielä valmis ja haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden liittyä kovaan joukkueeseen, joten olkaahan yhteydessä uutisen lopussa olevaan henkilöön. Orastavia keskusteluja on käyty Riihimäen suuntaankin muutaman Pantterin kanssa, kaipa he huomaavat, että ruoho on oikeasti vihreämpää rajan tällä puolella:) Yhteydenottoja on ollut myös Hyvinkään eteläisistä provinsseista Helsingistä ja Raaseporista.... Muutama viimekauden pelaaja kärkkyy opiskelupaikkaa muualle Suomeen ja odottelevat tuliko pääsykokeisiin luettua tarpeeksi, toivotaan että opiskelupaikka natsaa.

Kaiken kaikkiaan, töitä tehdään että salibandy voi Hyvinkäällä jatkossakin hyvin!

Elämme nyt Covid-19 kanssa haastavia aikoja, joten Try Outit hoidetaan "virtuaalisesti" ja vanhaan hyvään tapaan keskustelemalla puhelimitse ja tekstiviestein, sekä tarvittaessa nykyajan sovelluksien avulla #

Toivotaan että kesällä päästään tositoimiin ja syksyllä kaupunki rullaa maton Marttiin!

Niin jos haluat olla osa Mustia, ole yhteydessä: Marko Lahtinen, marko.lahtinen@ortek.fi / 040 571 0734, puhutaan sählystä, laitetaan nimet soppariin ja tehdään historiaa.

Pysykää terveinä!   
Lisää uutisia
Sport Club Hyvinkää
«  Syyskuu   »
Kategoriat