Särkänniemen salibandycup 4-5.5
Julkaistu: 07.05.2024 17.08

Särkänniemen salibandycup 4-5.5

Kauden viimeiseen turnaukseen jouduttiin lähtemään hieman vajaakuntoisella joukkueella. Kovat flunssapöpöt verotti voimia ennen turnausta ja osa ei päässyt osallistumaan lainkaan. Yritettiin silti lähteä turnaukseen hyvällä mielellä ja nauttimaan kevään viimeisistä kovemmista peleistä. Lauantaina aloitettiin turnaus U19 MM - kisoihin valmistautuvaa Kanadan joukkuetta vastaan. Yhtään ei tiedetty mitä odottaa, mutta hyvinhän se sitten meillä meni. Voitettiin peli 3-1. Toisena lauantaille tuli vastaan Kirkkonummen Rangers, tämä oli jo tutumpi vastus. Hyvän pelin jälkeen voitto meille lukemin 4-3.

Lauantain osalta pelit oli tässä ja loppupäiväksi oli ohjelmassa turnaukseen kuuluva Särkänniemen huvipuisto. Siellä sitten kieputtiin laitteissa, vietettiin aikaa yhdessä ja vähän herkuteltiin. Oli yhteistä kivaa muuallakin kuin pelikentällä.

Sunnuntaina turnauspelit jatkuivat ja aamusta vastaan asettui Tampereen oma jengi Classic. Classic näytti miten pallo parhaimmillaan liikkuu lavasta lapaan ja lopulta verkkoon, huh siinä pelissä oltiin kyllä aika mankelissa. Classic voitti pelin ansaitusti 7-1. Alkulohkon pelien jälkeen pelattiin puolivälieräottelu SPV:tä vastaan. Siinä oli hyvä meno, tasaista kamppailua ja hyviä tilanteita. Ei kuitenkaan onnistuttu maalinteossa, joten SPV vei tämän ottelun meidän harmiksemme lukemin 1-0. Tämän tappion myötä meillä oli tiedossa turnauksen viimeinen peli sijoista 5-8. Tähän peliin vastaan tuli Tikkurilan Tiikerit. Vielä yritettiin tsempata ja jaksaa, mutta ihan ei enää virta riittänyt että olisi pysytty kyydissä. Tiikerit vei ottelun lukemin 4-0.

Kaiken kaikkiaan pelattiin hyviä pelejä, saatiin hyvää kokemusta kovista peleistä, paljon oppia ja mahtavia muistoja mukaan!

Turnauksessa T16 sarjassa oli kaikenkaikkiaan 14 joukkuetta. Koko turnauksen voiton vei Classic, hopealle SB Heinola ja pronssille Oilers T16NG.